PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)
-
PTT
GİŞE
GİŞE VE BÜRO
SİGORTACILIK
PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ SİGORTACILIK
PTT SİGORTACILIK -
Merhaba arkadaşlar
Hiç bir yerde ptt gişe ve büro elemanı sigortacılık ile ilgi bir yazı yok
Lütfen burada bildiklerimizi paylaşalım
Ortalama olarak sigortacılıktan başvuran sayısı kaçtır? -
Ptt gişe olarak bu basligi guncelleseniz sanki daha iyi olur
-
@figo102009 @Fernando-Reges bu baslikdan gise olarak devam etsek tanidiklarimizi etiketlesek
-
@1acar1 gise buradan devam etsek hocam sayiya ulasiriz en azindan
-
@beyonder @haticeaydinn gise hakkinda bir fikrimiz olsun arkadaslar baslik da toplanalim
-
Ptt gişe arkadaslar bölümlerimiz ile yazarsak ptt sayfasinda hep uzman yardimciligi konusuldu burada toplanalim lutfen
-
Ben pek giremiyorum smmm olarak çalıştığım için. o yüzden bazı sorularım olacak. Yardimınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
öncelikle ben maliye bölümü mezunuyum. Fakat gişe( sigorta vs. ) hangisine başvurdum bilmiyorum. Tek bildiğim giseye girdik işte diye. Çok önemsememistim çünkü.
-
kendi ilinde yarisacagin kesinleşti mı?
-
80 doğru civarı var benim. Bu doğru sayısı ile izmir 'de şansım var mı sizce ?
4 ) sonuçlarimiz gerçekten ekimde mı açıklanacak? Yanı bu kesin bilgi mi ?
-
-
Bildigim kadari ile maliye çeko kamu yonetimi ilk ilanda yoktu,daha sonra itiraz ile bizlerin kontejanindan eksiltmeler yapilip bu bolumlere acildi kontejan,bankacilik sigorta vb olarak degilde firma calisani olarak acildi saniyorum,ben bankaciliga basvurdugum icin bu konuda maliye mezunu varsa daha iyi bilgi verir.
Sonuclar icin arkadaslarin guvendigi bir kisi varmis yalcin bey onun ongorusu ekim gibi ki galiba oyle cunku itiraz degerlendirmeleri icin 1 ay sure ongorulmus
Hepimiz ikametgah olan ilimiz kontejaninda degerlendirilecegiz ve gise aliminda mulakat olmayacak -
@duyguuu37 başlığı nasıl değiştirebilirim bilmiyorum
-
@duyguuu37 herkesin gişeden hangi bölüm ve ilden olduğunu yazıp,puanını söylese bile yeterli bir çoğunluk olursa tahminde bulunabiliriz.
-
@beyonder @duyguuu37 Merhaba arkadaşlar. Firma elemanıyla düz gişenin ya da sigorta, bankacılık , pazarlamanın bir alakası yok , şuan ptt de taşeron olan işçileri “ firma personeli “ adı altında idari hizmet sözleşmeli personel yapacaklar ve onların kadroları çok fazla. Maliye ve Çeko bölümleri ise sadece uzman yardımcılığı ve düz gişeye başvurabiliyorlardı. Yani eğer başvuru yaparken bankacılık, sigortacılık,pazarlama seçtiyseniz sınavı kazansanız dahi atanma sürecinde sorun yaşayabilirsiniz .. İzmir için düz gişede 80 puan yeterli olmayabilir çünkü kadro sayısı 8 , ama umudunuzu kaybetmeyin derim , belki yedek listeye girersiniz , ikamet ettiğin yerde çalışma zorunluluğu zaten sınava başvurunun 1.şartı idi.
-
@duyguuu37 Ayrıca firma personeli kadrosu gişede 600 , postacılıkta ise 623 olarak belirlendi. Ptt 5000 kişilik alım yapıyo ama 1000 i zaten şuan ptt de taşeron olarak çalışanlar. İlanı ilk gördüğümde çok sevinmiştim ama Aydın düz gişe kadrosunun (ve çoğu ilin) “ 2 kişi “ olduğunu görünce yıkıldım resmen. Hayırlısı deyip bekliyoruz bakalım
-
@ugurkuyumcu @duyguuu37 Benim Aydın - Düz Gişe - 89 puan bekliyorum hocam. Facebook’ta Ptt’nin İhs -Der grubu var yaklaşık 50.000 kişilik. Orda da konuşuluyor puanlar , oraya da bi göz atın derim.
-
Sınav sonuçları umarım ADALETLİ bir şekilde açıklanır. Sürecin bu kadar uzaması akıllarda soru işareti bırakıyor. Umarım hak ederek kazananlardan oluruz, hakeden herkesin kazanmasını diliyorum..
-
@haticeaydinn peki hocam duz gise kotasinda hepimiz degerlendirilecegiz de neden herkes ayri ayri bolumlere ayrilmis ve herkes sadece kendi bolumune basvuru yapabildi,benim bildigim yani calisan bir arkadasim var yuksek lisanstan,bu sekilde kategorize edildi yapilan isler normal gise isleri olacak,herkes orada istihdam edilecek ancak buyuk sehirlerde olan bu tur ayrimlara tabii subeler var orada herkes kendi bolumunde olacak,eger bu yapilanma devam ederse genel mudurluklerden baslamak uzere herkes bankacilik sigorta vb sekilde bransa ayrilacak ancak bu uzun vadede,alimlar icin ise herkes kendi bransinin kotasinda dahil oyle olmasa atiyorum kayseri icin 30 kisi alindi ben kendimi 30 kisilik kontejan da hesap edip beklemem lazim,ancak basvuruda zaten otomatik olarak branslarimiz cikti 30 gise personelinde misal sigorta 5 banka 3 vs vs kontejanina dahil edildik,ik zaten bolumler uzerine bu sekilde calisti,ha ptt bu her an her sey olabilir mi olur ve tabiki 657 ye tabii filan da degiliz buna basvuran herkes biliyordur
-
@haticeaydinn Senin puan benden gayet iyi.
Fakat ben sigorta 78 puan ben sadece sigortacılar arasından mı listeye giriyorum?
3 kişil kontenjanda 100 tam puan yapanlar illaki çıkar. aşağı yukarı 100 le kapatır kontenjanlar gibime gelio -
@ugurkuyumcu Güncel kısmında çok zorlayıcı sorular oldugunu düşünüyorum. Fulleyen yoktur bence varsa bi iki kişidir, facebookta da burda da ben fulledim diyene hiç rastlamadım. Ama gişenin 85 - 90 arası kapatacağını düşünüyorum. Güncel kısım hariç kolay bir sınav olduğunu söylüyor herkes, genel olarak yüksek netler yapılmış. Bekleyip göreceğiz
-
@haticeaydinn Ben şöyle hesaplıyorym:
120 bin kişi sınava girse / 81 tane il var
120/81= 1500 kişi ortalama bir il için sınava girer
1500ün yarısını dağıtıcı ve diğerleri desek
750 kişi gişeden girer il başına
Gişe 6ya ayrılmış bunların sayıları bence
DÜZ=300
TAŞERON=100
PAZARLAMA=200
BANKA=50
SİGORTA=50
LOJİSTİK=50 -
@ugurkuyumcu hocam sadece sigorta icin hesaplanacak sizin puaniniz onlar arasinda siralamaya konulacaksiniz simdi bir sigorta mezunu isletme iktisat vs ile esdeger mezun sayisi var mi siz daha iyi bilirsiniz