PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)
-
@figo102009 1 ya da 2 kişilik kontenjanı kazananları psikometrikten elerlerse ayıp etmiş olurlar.
-
@haticeaydinn bende en cok bunu merak ediyorum hocam bu test sonucu eleme yapilmasi biraz uzucu olur..
-
@duyguuu37 testin sonucu gerçekten kötü ise eleme olması normal. Fakat kendi istediklerini almak için insanları elerlerse bunun hakkını ödeyemezler.
-
@ugurkuyumcu evet hocam bende bunu soylemek istedim aslinda,dilerim hakkaniyetli surecler yasariz
-
Ankara pazarlama 92 net acaba gelirmi?
-
@bixi Hocam puanın çok güzel ama gişenin çoğu pazarlama ve düz girenler.
90-95 olur die düşünüyorum taban -
Kpss açıklandı arkadaşlar
-
@ugurkuyumcu siz girdinizmi
-
@bixi Ben gişe sigortacılıktan girdim 75-80 arası bekliyorum. Normalde çok düşük puan fakat bölüm mezunları az ve SEGEM sertifikası istiyorlar. O yüzde biraz olsun ümidim var.
Gişede en düşük sigortacılık kapatır gibi geliyor.Sonra lojistik.
Ama düz ve pazarlama puanlarının 90 altına inmeyeceğini düşünüyorum.
İnşallah hak eden herkes kazanır. -
@bixi @duyguuu37 @haticeaydinn 200 kişilik bir anket sonucunda yaptığım çalışma:
Gişeden sınava girenlerin bölümlere göre dağılımı:
Düz = %47
Pazarlama = %41
Bankacılık = %9
Sigortacılık= %2
Jojistik = %1 -
@ugurkuyumcu tesekkur ederiz hocamben bankaciliktan girdim sigortadan bir tik yuksek olur diye bekliyordum ama bayag gecmis,yine de pazarlama ve diger alan icin banka sigorta lojistik cok iyi durumlarda tabanlarda boyle dusuk olur mu aceba
-
@duyguuu37 Hocam orası muamma. 10 kişi girer sınava hepsi 90 üstü alır. Nasip kısmet artık.
-
@ugurkuyumcu dogru hocam bakalim bekliyoruz
-
@ugurkuyumcu Çalışma için çok teşekkür ederiz. Benim umudum yoktu hala yok Çok kişi girdi düz gişeden , kurum ilanlarını bekleyeceğim artık
-
@ugurkuyumcu tesekkur ederim calisma icin, evet ne olacagi belli degil herkes cok iyi yaptim diyor ama kpss gibi olma olasiligida var ondada herkes uçuyordu simdi aglayanlarin hepsi onlar cunku ptt sinavindada eleyici sorular vardi .. Mesela ben cok rahat 95 net yapabilecegim halde 92 bekliyorum ve bunun genele yansiyacagini dusunuyorum
-
Son 15 gün.. İnsanı en çok beklemek yoruyor.. İllaki dikkatimiz dağılıyor merak ediyoruz sonucumuzu..
-
@haticeaydinn kac net, nere icin bekliyorsunuz
-
@bixi 89 Aydın
-
@haticeaydinn olur insallah, kadro durumunu bilmiyorum ama
-
@bixi Sağolun , kadro 2