GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@shanks Ne yaptım acaba ya hiç hatırlamıyorum.
-
@gencburokrat
İyi oldu bu sağol, netleşti en azından -
@m-ali34 şimdi böyle söyleyince benimde kafam karıştı ama işte öyle sık bir taneydi cevap o olacak
-
@gencburokrat anladim cok tesekkur edetim cevap icin
-
@bindokuzyüz3 zannedersem sikta sadece hukuka uygun işlemler geri alınabilir yada hukuka uygun işlemler de geri alınır gibi bişe yaziyodu
-
@bindokuzyüz3
Yani sadece hukaka aykırı işlemler için olan şıkkı kastediyorsun galiba doğru olarak. Listede hukuka uygun geçince bende karıştırdım kb -
@bindokuzyüz3 sadece hukuka aykırı işlemler geri alınabilir diyordu şıkta
-
@m-ali34 şimdi hocam sadece hukuka aykırı işlemler geri alınabilir soruda yanlisimi doğruyumu soruyordu bilmiyorum
-
@bindokuzyüz3 hangisi yanliştir diyordu soruda
bir şık sadece hukuka aykırı işlemler geri alınabilir diyordi -
@m-ali34 sadece hukuka aykırı işlemler geri alınabilir diyordu şık ta. Yanlısı soruyordu. Zannimca bu olacak cevap
-
@aleph
Tamam o zaman sadede gelelim bilen duyan arkadaşlar o sorunun cevabı ve içeriği neydi yahu -
@baybatur ya şimdi karıştırma yapmayalım ama gerçekte doğru olan ifade şudur sadece hukuka aykırı işlemler geri alınabilir zannediyorum ki yanlısı soruyordu ve seçenek şuydu sadece hukuka uygun işlemler geri alınabilir filan
-
Arkadaslar ic borc sorusunda cevap netlestimi ? Benim bildigim kadariyla ic borc dis borc ayriminda bizim ulkemizin kullandigi kriter "para birimi" cinsi. Şıklardan ing de ki birinden tl cimsimden borc alinmasindan bahsediyordu? Bir de kibristaji bir bankadan tl cinsindrn bir borc aliniyordu ? Bu ikisi arasinda kalmistim .
-
@gencburokrat hiç hatırlayamadım valla soruyu yapmışımdır kesin ama sanki hafızamdan silinmiş
-
@aleph evet bende A grubunda ki E şıkkını " sadece hukuka aykiri islemler geri alinabilir diye okudum .
-
@bindokuzyüz3 hayır hocam soruda yanlış i soruyordu. Şık ta da sadece hukuka aykırı işlemler geri alınabilir diyordu. Bu yanlış olacak yanak doğru şık
-
@baybatur
İnş öyledir hocam baştan beri listede bakıp yanlış diye kabul ettiğim bir soruydu -
@m-ali34 yok hocam arkadaş lar da cevabin o olduğu konusunda hemfikir zaten sıkıntı yok
-
@baybatur Hayır doğruyu soruyordu hocam
-
Bu tam yargı davası doğru kabul edilen cevap kesin mi?