GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@nopainnogain hocam ben başta gelecek yillara ait gelirler yaptim ama 8 ay kaliyordu 1 yilin altina düştüğunden gelecek aylar yaptim Ferhat yildiz da ayni sekilde yapmiş baktim sabah
-
-
@nopainnogain, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
hadi başka soru tartışalım:D muhasebede ayın sonunda kira bedelini alıyordu sözleşme bir sonraki ayın başında başlıyordu. O soru ne olacaktı ben 4000 gelecek aylara 8000 gelecek yıllara yaptım ama çok emin olamadım
Sözleşmenin başladığı tarihi açıkça belirttiği ve parayı sözleşme başlamadan tahsil ettiği için gelecek aylara ait gelirler 40.000
Gelecek yıllara ait gelirler 80.000 olur, diğer olağan gelir ve kârlar kullanılmaz. Çünkü parayı 31 Ağustosta tahsil ediyor, sözleşme 1 Eylül'de başlıyor. Bize sorulan 31 Ağustos kaydı -
erdemli mal sorusu 65 yaş olan mi cevap
-
@aleph Evet
-
Ödemeler bilanço fazlası olan soru ne ?
-
@shanks Teşekkür ederim
-
@shanks kaçincı soru
-
@aleph Burada bulamadım 55. soru facebookta
-
Arkadaslar muhasebedeki kar sorusunun net mi cevabi var mi 20 25 mi
-
Valla millete bakarsam 75 80 i geçemeyecegım. Geçen senede öyleydi 91 geldi . Burda herkesle tartışılır ancak kendi doğrusunu bu kadar güzel lanse edemez kimse tebrik ediyorum
-
@moonlight yataya dogru gidiyorsa azalarak artiyordur diye dusunuyorum , olcek sorusu degil mi
-
@aleph Burada da 55 miş şimdi gördüm
-
@dovunque kardeşim o soru net 20. Ama aksini iddia edenler var. Soru belli zaten
Herhangi bir bilene cözdürülebilinir. -
@dovunque kar 25 se ortalama satış fiyatı 125 ise maliyet de 100 ise ortalama satış fiyatı üzerinden kar yüzde kaç olur ? Maliyet üzerinden değil ortalama satış fiyatı üzerinden. Yani 25/125
-
@baybatur eyvallah kardes
-
@bybredd 91 le mulakattan elediler mi hocam cidden.
-
Muhasebedeki faiz sorusu ile ilgili daha önce paylaştığım soru KPSS 2009 çıkmış soru, farklı kaynaktan da teyit ettim. Pegem çıkmış sorular kitabındaki soru ve çözümün resmi aşağıda:
https://hizliresim.com/oVp2j7
https://hizliresim.com/lZpLdEBuradan sorunun doğru çözüm şekli her yıl ödenen anaparanın düşülmesi ve kalan tutar üzerinden faiz hesaplanmasıdır. Cevap 960.000 net.
-
Ulusal sermaye sorusunun cvbi ne yabanci olan sik olmayacakmi cvplarda mali ile ilgli sikdogru verlmis?
-
Bir de devri butce sorusunun siklarini hatrlayan varmi