GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@jakuppp yani 12bin tlnin hepsi mi gelecek aylara yazılacaktı
-
-
@aleph doğruyu soruyordu hocam cvp sadece hukaka aykırı işlemler geri alınabilir
-
@bindokuzyüz3 sadece hukuka aykırı işlemler geri alınabilir şık ki doğru mu sizce. Ben bı işlemin geri alınabilmesi için illa hukuka aykırı olması gerekmiyor diye biliyorum hocam
-
@baybatur aynen hoca doğruyu soruyordu cvp o
-
Arkadaşlar bu maliyet getiri sorusunda eksenlerde ne var hatırlayan var mı öb falan yazıyordu yatay eksen sanırım
-
@gkhn-gnr aaa evet simdi hatirladim dogrudur diye soruyordu
şıklarin birinde de sadece hukuka aykırı işlemler geri alinabilir diyordu -
@baybatur şimdi soruyu net hatirlasak tamamda hatirlamayinca güdük Necmi ile müfettiş sevki topuzun hikayesi gibi oluyor
-
@aleph aynen hocam zaten yanlışı sorsa cvp bu olmaz
-
@aleph hangisi dogruduru soruyordu yanlıs hatirladim kusura bakmayın
-
@gkhn-gnr yorgunluktan yanlıs hatrladım kusura bakmayın
-
@aleph yok hocam ne kusuru böyle böyle doğruyu bulacaz herkesin hatası yanlışı var
-
@aleph sizin dediğiniz gibiymis ben yanlış hatırladım sanırım
-
Vergiyi kaynaktan kesme gibi bisey yazmislar face de o hangi soru hatirliyomusunuz
-
@baybatur hocam şöyle bir durum var , der ki: kanuna uygun işlemler dava açma süresinde, kanuna aykırı işlemler her zaman geri alınabilir. yani ben nohutçunun kitabından böyle öğrendim
-
@tugaygunes cevabı maktu olan soru olabilirmi
-
Arkadaşlar illeri göre netlerimizi söylebiliriz diye düşünüyorum artık tam net olmasada herkes bi kanıya vardı zanımca ne dersiniz
-
Zamanaşımı sorusu tam olarak hatırlayan var mı arkadaşlar?
Zamanaşımını kesen mi? Kesmeyen mi?
Zamanaşımı durduran mı? durdurmayan mı soruluyordu? -
@gkhn-gnr soruda uzun dönem toplam maliyet verilmiş orjinden çıkan doğrular lac yi bulmamiza yardimci olur ve açı azalinca lac azalir.lac azalansa ölçeği göre getiri artandır.
-
@dmt_gml durduran