GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@alika28 soruda rasyonel beklentileri kabul etmisler tarzi birsey varmiydi ? Cunki reel konjektorde rasyonel beklentiler yok direk ozelliklerinde rasyonel beklentiden ayriomislardir diyor.
-
@dovunque
http://dergipark.gov.tr/download/article-file/271836
Hocam bu makalede Reel konjonktürde say yasasından kopulmadığı rasyonel beklentilerin hakim olduğu söyleniyor teknoloji şokları da reel konjonktürde olduğuna göre sorunun cevabı Reel Konjonktür Teorisi olmalıdır. -
@alika28
Kaynak Erdal Ünsal, Makro İktisat. Cevap reel iktisadi dalgalanmalar teorisi olmali. -
@friedrich-hayek, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
İktisat
-
@friedrich-hayek dogrudur hocam ama sorular cok celiskiliydi ama reel konjektormus bakinca kesin
-
@dovunque kesinlikle hocam, iki şık arasında kaldığım çok soru oldu
-
@alika28 Bir kişide eline sağlık dememiş. Emek vermişsin teşekkürler.
-
@antoniogramsci hocam o soru da çıkmış guy sorusuydu. Mükelleflerin çoğunun ilk dilimde olması olacaktı cevap
-
Işsizlik sorusu iptal olur mu ?
-
@eliff sebeb ?
-
@eliff tüm çalışmayanlar işsiz sayilmazki. Çalışmayı istemek de gerekir işsiz kapsamına girmesi için. Yani o şık yanlış ti
-
@baybatur reel gsyıh da Mal ve hizmet dememiş sadece mal demis ondan belki
-
691 370 kurumlar vergisi karşılığı şıklarda var mıydı ben akıllı Tahakkuk isaretledim
-
@falanfilan bende tahakkuk yaptm onun cevabı ne olcakti
-
@falanfilan tahakkuk cevap ben son anda hangi şuursuzlukla değiştirip ödeme dediysem
-
@balans-etkisi Tahakkuk kaydi hocam o net
-
Malatya tahminen kaçla kapatır
-
@baybatur cevap buyume ile ilgili olan olcak cunku buyume ekonomideki milli gelir artisidir. Soruda mal ve hizmet saysinin artmasi diyordu
-
@alika28 48 ve 75 ayni soru mu
-
günaydınlar.Ölçeğe göre artan getiri değil sorunun cevabı arkadaşlar,ölçek büyüdükçe toplam maliyet artıyordu grafikte.Yanıt ölçeğe göre azalan getiri.