GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@tequila teşekkürederim yazarım size hepimizin hakkında hayırlısı
-
@buğracaan hocam 2017 yılında tek yıl puanları geçerliydi artık sonraki kpss ye kadar 2017 ve 2018 puanlarla başvuru yapılacak o yüzden tercih yaparken 2017 yi baz almazsanız daha sağlıklı karar verebilirsiniz. Size tavsiyem yine kpss ye çalışmaya odaklı devam edin hayatınıza. pes edilecek bir puan almamışsınız ve daha iyisini yapabilirsiniz. Tercih yapacağınız sırada forumlardaki anketleri ve birtakım kendini bilmez kişilerin saçma yorumlarına göre karar vermeyin bu yıl çok kişi bu kişiler yüzünden mağdur oldu içinizden geçeni seçin olursa olur yoksa ben zaten kpss ye çalışıyorum daha iyisini yapacağım diyerek yolunuzdan şaşmayın.Olur mu olmaz mı şu ne dedi gibi şeylere takılmayın düşünmeyin daha detaylı çalışın artık kurum sınavları ezberi bozuyor geçmiş yıllarda çıkan sorular rehberiniz olmasın sakın ama 1 kere de olsa çözün. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
Vergi resmi harç oran değişiklik => Cumhurbaşkanı
Vergi resim harç => Kanunla konulur değiştirilir
-
@ceterisparibuss yanlış mı yaptık LÜTFEN BİRİ CEVABI KANUN OLAN SORU NEYDİ BİR HATIRLATSIN ve CB KARARNAMESİ CEVAP OLAN SORU DGUY DA MI ÇIKTI??? yanlışım çıktı gibi
-
@köşeminderi bu Dguyda mi çıktı hocam?? Guy da mı?
-
İkisi de Guy sorusu açıkladım ya
Oran değiştirme sorusu => CB
Diğeri => kanun -
@i̇lanbekleyenbiri aynen böyleydi biran hatırlayamadık yanlış yaptık sandık teşekkürler
-
Gün geçtikçe olmayan sorular yaratılıyor
-
@ckmkerdal aslında sınav olmadı diyen birileride çıkabilir:)
-
@birgarip hangi sinav
-
@engin0516 sınav ne demek? GiB in açılımı neydi?
-
Dguy başlığında arkadaşın biri yarın cumadan sonra DGUY açıklanacak diye bir duyum almış. Acaba guy da aciklanabilirmi mi arkadaşlar
-
@yea-sbf dguy açıklanırsa birkaç saat içinde guy da açıklanır
-
@obra hadi inşallah. Dguy daki ler baya heyecanlı bekliyor yarını. Inşallah guy da açıklanır.
-
YKS sonuçları açıklandı az önce bir zamanlarda o sonuçları beklerdik ömrümüz hep sonuç beklemekle geçti
-
@ceterisparibuss site göçerdi akşama kadar girmeye uğraşırdık.
-
Kurumu arayan var mı
-
arkadaslar sonucların acıklaması uzun sürebilir. sonuçlar açıklandıktan sonra mülakatların acıklanması geçen yılki kadar uzun sürebilir. resmen işi yavaşlatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. bu ilanı baskı yaparak zorla getirttik. kendinizi herşeye hazırlayın. kpss'de iyi puanınız varsa biraz dinlenin çalışmaya başlayın alternatifler yaratın. isteseler bugün sonuçları açıklarlar haftaya mülakata almaya başlarlar ama adamlar resmen süründürmenin peşindeler.
-
Arkadaşlar az önce tekrar aradım açan kişi de gayet yardımcı olacak bilgiler verdi şöylr dedi:
Bugün veya hafta sonu beklemeyin haftaya büyük ihtimalle açıklanır uzun sürer mi dedm normalde aynı gece açıklanırdı dedim biraz da bu algının kırılması için açıklanmadı bu hafta dedi müdürümde yanımda dedi o da duyuyor sizi dedi haftaya büyük ihtimalle açıklanır dedi -
SAHTE İNTERNET SİTELERİ VE E-POSTALARA DİKKAT!