GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@james-buchanan, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
80 altına düşen il olur mu?
Duymamış olalım
-
Dostlar izninizle bir şey daha sormak istiyorum, guy sonuçları ne zaman açıklanır? Bu konuda bir tahmininiz var mı? Ekim ayını bulur mu?
-
@bayke, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Dostlar izninizle bir şey daha sormak istiyorum, guy sonuçları ne zaman açıklanır? Bu konuda bir tahmininiz var mı? Ekim ayını bulur mu?
Bayramdan sonraki hafta beklemiyorum ben, Eylül'ün ilk haftası büyük ihtimalle
-
60-70 tane çıkmış soruların sorulduğu cevapları tartışırken kimsenin ikilemde kalmadığı eski guy sınavlarında bile 80 civarı kapatmış hep bu sene burda rahat 15 sorunun cevabını herkes farklı söylüyor toplasan 5 tane çıkmış soru yok yani geçmiş yıllara göre kesinlikle düşük kapatacak
-
@gencburokrat aslında soruyu biraz hatırlasak daha da netleştirebilirdik
-
Çok şey yapmayın arkadaş yeni galiba
-
@a-okun, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@gencburokrat aslında soruyu biraz hatırlasak daha da netleştirebilirdik
Ben ilk cümledeki borcu kabul etmediğini hatırlıyorum, gerisi yok bende, ilk cümleye göre cevap verdim tereddüt de etmedim hiç.
-
@gencburokrat hocam bu soru kesinlikle itiraz borcun doğmadığı ifadesi vardı bunu tartışmaya gerek yokki
-
@gencburokrat, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@bayke, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Bayramdan sonraki hafta beklemiyorum ben, Eylül'ün ilk haftası büyük ihtimalle
Teşekkür ederim, ptt uzm. yard. için ekim gibi açıklanır diyorlardı. Pttye kıyasla guy epey erken açıklanacak gibi görünüyor.
-
@walrass06 borcun doğduğu olarak okudum emin değilim tabi. Neyse dediğiniz gibiyse sağlık olsun yapacak bir şey yok
-
@gencburokrat defi de borcun varlığını kabul eder ancak özel bir nedenden sona erdiğini öne sürer
-
Cevap itiraz. Hatta ben önceki sınavlarda defi olan bı soru hatırlıyorum. Dguy muydu Sayıştay mi emin değilim. Ama bu kez itiraz i sormuşlar demiştim çözerken
-
Ortodoks-Keynes boşluk doldurma kesin cevabını bilen var mı arkadaşlar?
-
@walrass06 Valla bazen o kadar çok muhalefet geliyor ki ister istemez tereddüt ediyorum. Sınavda gözden kaçırmış olabilirim diye düşünüyorum
-
@bayke 29 ağustos’ta açıklanır.
-
@a-okun Ben de merak ediyorum cevabı, faiz düşer-gelir artar-faiz düşer yaptım ama hiçbir dayanağım yok
-
Arkadaşlar ben defi/itiraz sorusunu hatırlıyorum. Orada açık bir şekilde defi cevabına yönlendiriyordu. Tam cümleyi yazamasam da demek istediği haklı bir sebep bulunsa bile bundan kaçınmaya ne denir gibi bir şeydi...
-
@gencburokrat Bu soru neydi hocam hatırlatabilir misin?
-
@gencburokrat hocam zaten borcu kabul edip özel neden ileri sürerse defi ama borcu kabul etmezse yani (borcun hiç dogmadıgını ya da borcun dogdugunu ancak sona erdiğini) ileri sürerse itiraz oluyor.
-
@a-okun bende bu ortodoks keynes sorusunu cevabi degilde aciklamasini konusunu bir guzel anlatacak babayigit bekliyorum