GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@erciyess temel yıl piyasa fiyatı yazıyordu. Herkes farklı okumuş çok ilginç.
-
Titanik batarken çalmaya devam eden kemancı gibiyim . Batıyorum
-
@obra işte onu diyorum temel yıl yazıyosa reel doğru ben sadece piyasa fiyatı yazdığını hatrlyorum
-
@eliff hocam ben en az 20 kere okudum bir baz yılın piyasa fiyatından değeri diyordu bence o açıdan doğruydu ama tanım olarak ciddi bir eksik vardı.
-
@eliff temel yıl piyasa fiyatı yazıyordu da bunu hiç tartışmaya gerek yok. işsizlik tanımı apaçık yanlış. tüm çalışmayanlara işsiz demiş. o sorunun cevabı işsizlik tanımı direkt.
-
@obra temel yıl ve piyasa fiyatının yanyana gelmesi de çok ama çok enteresan da neyse
-
@eliff piyasa degil temel yıl fiyatı yazıyordu. Israr etmeyiniz efendim. Ama alın 1 doğru sizin olsun.
-
@fatihmavcu Yok istemiyorum ihtiyacım yok zaten sadece piyasa fiyatı yazdığına eminim zaten yanlış saydım ama saçma bir tanımdı
-
@mehmedoglu d hocam
-
Hocalarim büyüme tanımı doğru verildiyse cevap net:İŞSİZLİK tanımı yanlıştır
-
@mehmedoglu b grubunda da 1,3 d şıkkındaydı sanırım yanlış mı hatırlıyorum acaba
-
@eliff piyasa fiyatı değerinden diyordu son kelimeleri çok iyi hatırlıyorum çok durdum üzerinde bu şıkkın evet arkadaşların yanıtlarıyla işsizlik tanımının da yanlış olduğuna ikna oldum ben ama bence bu rgsyih da da bi tuhaflık vardı
-
Ben de işsizlik çoğunlukta olunca sustum hem reel kısmında sıkıntı var hem de GSYH hesaplanırken mal ve hizmetler dikkate alınır soruda sadece mal diyordu hizmet yoktu o yüzden onu işaretledim.
-
@istatistikçik bence de
-
@istatistikçik soruda mal ve hizmetler diye yazılıp yapılmadığını hatırlamıyorum ama bazen yıl geçiyordu net hatırlıyorum. Sorunun sırlarına netlik yoktu eksikti ancak isszilk tanımı tamamen yanlisti
-
@aroma pardon Baz yıl yazacaktım
-
https://chat.whatsapp.com/6rjN7lOpdVXGUXnV92RIep Eskişehir guy WhatsApp grubu
-
@aroma temel bir yılın piyasa fiyatları yazıyodu demek mi tamamdır o zaman doğru reel gsyıh
-
@eliff ayrıca tanımda eksikti mal ve hizmetler olması gerekirdi ama sadece mallar diyordu
-
Neyse arkadaşlar İstanbul yazanlar kaç doğrudalar söylesin bakalım. Ya da kaç ile kapatır tahmini olan var mı? Çok da kolay bir sınav değildi bence:)