@mrtyksl kalbindeki iyi niyet kadar kazanirsin insAllah ne diyim arkadasim
erciyess tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Buraya baktıkça dogru sayimda azalma oluyor. Herseye muhalefet olan bi arkadas var butun yorumlarin altinda onun yorumu var o ayri baydi zaten.. O arkadasa sesleniyorum.. Azcik sus ya
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@merhuume onunuzde bir mulakat var,
kazanip kazanmayacaginiz bile belli degil. Sizin aklinizdaki tek soru bu mu gercekten? -
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@duyguuu37 bende korkuyorum biraz ama burda yasadigim icin agir basiyo:)
-
@feride3 kazananların hepsi aynı anda eğitime alınmıyor. mulakatta olduğu gibi kısım kısım çağrılıyor
-
@baybatur Kime sorsam herkes hemfikir %25, buraya bakiyorum %20.. %20 bencede zorlama. Hayirlisi bakalim
-
@fatoss21 biraz daha erken aldınız yani. belki bu şekilde olabilir.. cok tesekkür ederim hocam
-
@keypieses Bilgilendirme icin cok tesekkurler.. Peki odalarda kac kisi kaliniyor?
erciyess tarafından gönderilen son iletiler
-
@morand hocam insAllah cvp dediginz gbidir. Cunku bende sinirlardayim. Eger farkliysa can sıkıcak
-
Arkadaslar faiz duser- milli gelir artar - faiz duser cevabi kabul edilen soru faiz duser- milli gelir artar- faiz artar olarak degismis yani face te oyle paylasilmis. İktisat hocalarinin gorusu alinmis falan. Siz biliyormuydunuz bilmiyorum ama henuz gordugum icinpaylasmak istedim. Ne diyorsunuz. Gerci yine soru tartisiliyo olcak ama
-
@i̇lanbekleyenbiri resmi tatil sanmiyorum. Yarini beklicez gibi
-
@agor guzel paylasim hocam tesekkurler. Akillardaki sorulara cevap nitelignde olmus.
-
RE: GUY İSTANBUL
@falanfilan hocam 80 ustu degilde , muallak olanlarida cikarsam kesin dogru 80 sorum var. Ama cok fazla kisi 80 ustu bekliyor
-
@jkeynes insAllah oyledir hocam ama sanirim 2-3 soru iptal olabilirmis, oyle konusuluyor. Hakkimizda hayirlisi
-
@jkeynes hocam su fotograftaki liste dogru olabilirmi.. İstanbul 81 i gorurmu sizce
-
@nikmikyoq37 ankarada dayin yoktur, mamudo kurban niye dogdun