GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@gkhn-gnr ödenmemiş sermaye
-
Yokmu tamamlayacak
-
Şimdi büyük soru geliyor iller en fazla kaçta kapatır tahmin samimiyet icten cevap istiyorum realist tahminler lazım hocalarım fikirleriniz nelerdir?
-
Arkadaşlar tüm soruları tek bir yerde toplasak doğru yanlış olarak değil en azından soruyu hatırlama anlamında. İçeriğini sonradan tartışırız
-
@gkhn-gnr bu soru bence sınavın baya düşündürücü sorularındandı. Cevabını çok merak ediyorum
-
@nopainnogain aynen belirleyici bi soruydu
-
Cevabı suç ve cezaların geriye yürüyememesi diye bi soru varmıydı?
-
@balans-etkisi evet
-
@balans-etkisi haberleşme hürriyeti yaptım galiba onu çekirdek hak olmayanı
-
İstanbul 80 doğru yeterli olur mu acaba?
-
@balans-etkisi hocam ama soruda şöyle bir şey vardı reel borçlanma maliyetleri düşer borç alanların aleyhine verenlerine lehine olur diyor benim kafamı asıl karıştıran şu oldu borçlanma maliyetleri düşerse bu borç alanların lehibe bir şey değil mi sanki şık kendi içinde bile tutarsuzdı bende ondan dolayı o şıkkı işaretledim
-
@gkhn-gnr o soruyu merak ediyorum özel hayatın gizliliği çekirdek hak değildi ama?benmi yanlış hatırlıyorum
-
@gkhn-gnr onun cevabu suçların ve cezalaron geriye yürütülmemesi değil mi
-
@gkhn-gnr hocam o soru hangisi çekirdek haktır değil miydi?
-
@kpss01 olmayanı soruyordu die hatırlıyorum
-
@kpss01 valla hocam o soruda neyi yaptığımı hatırlamıyorum ama sanki yatırımlar artar şıkkını işaretledim
-
@yasemen Yunanistan
-
@yasemen, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Euro ile ilgili soru vardı onun cevabı neydi
İsveç
-
Suç ve cezaların geriye yürümemeli cevap
-
@lindahl adamlar kanundan kopyala yapıştır yapmış, soru yanlış diyorsunuz
MADDE 573- (1) Limited şirket, bir veya daha çok gerçek veya tüzel kişi tarafından bir
ticaret unvanı altında kurulur; esas sermayesi belirli olup, bu sermaye esas sermaye paylarının toplamından oluşur.