GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
peki şu muhasebede faizli sorunun cevabı kesin olarak belirlendi mi aradım bulamadım geçmiş sayfalarda 960 vs 1450000(bu rakamı afaki yazdım zaten 960 dan büyük tek seçenek vardı)
-
@bg2603 tesekkurler. 75.soru acaba neydi rica etsem cevaplarmisiniz
-
@gameover bahsettiğin diğer cevap 1050. Eğer arkadaş lar buna da macera demiyeceklerse cevap 960. Bunu da izah edebilirim. Buda daha önce sorulan soru tiplerinden di. Örnek soru da atabilirim iki soru içinde.
-
@baybatur böyle de canımı ye tamam 20 sizin olsun 960 bana kâfi
-
@mavi a şıkkı olmasi lazim
-
@a-okun
Şimdi ortalama satış karı mı? yoksa ortalama satış fiyatı üzerinden mi kar? diye soruluyordu bu ayırımız güzel olmuş buradan yola çıkarsak 1.durum 25
2.durumda ise 20
Ben 25 yaptım ama o şekilde bir ayırım dikatimi çekmemişti
Ben o soruyu baştan beri yanlış diye kabul ediyorum ısrarcı olan arkadaşlarada duyurulur ama hala hangisinide sormuştu kanaat getiremedim... -
@gameover kardeşim kusura bakma arkadaşin teki gerdi buradaki herkesi tabi benide. Kar sorusu için üzgünüm ama bu soruda cevap 960. İçin rahat olsun
-
@baybatur gerilmeye gerek yok yahu tanımıyoruz birbirimizi etmiyoruz durduk yere birbirimizin hakkına girmeye gerek yok siz ne kadar ısrar etseniz tersi de çıkabilir biz me kadar diğerinde ısrar etsek de diğeri çıkabilir bakmışsın cevap ne 20 ne 25 tir oldu bitti kasıntı yapmaya gerek yok sağduyulu olmak lazım her zaman ama 960 ise kenara bir 10 puan daha yazacağım kendime
-
@m-ali34 ortalama satış karını soruyor da olabilir bak bu da mantıklı o zaman cevap 25 olur soruları görebilsek şak diye çözecez de
-
Arkadaşlar birbirinize cevap verirken saygı çerçevesini asmayacaginizi umuyorum. Üniversite mezunu insaniz hepimiz sonuçta kahvehanede değiliz
-
@gameover hocam ben en başından beri çok kişiyle tartıştım soruları hiç sıkıntı yaşamadım güzel güzel anlaştık. Ben zaten iki soru da sadece net demisimdir oda kar sorusu ve faiz sorusu. Çünkü eminim daha önce çok defa çözdüm benzer soruları. Ama bu arkadaş gelmiş yok macera arama yok zorlama yok gibi böyle kasmaz saçmalama. Ne üslub düzgün nede mantığı. Gerilmemek elde değil doğrusu
-
@pablomu
Aynen orası öyle ama ayrıntılara dikkat etmek lazım, hayırlısı hakkımızda -
İstanbul kaçla kapatır arkadaşlar sizce?
-
@fs hocam kar neyin üzerinden sorarsa o şekilde hesaplanır. Bu tip sorular var muhasebede. Örneğin maliyet üzerinden derse formül kar/maliyet olacaktır. Ama satış fiyatı üzerinden derse bu sefer kar/satış fiyatı olur.
-
@mavi
Bende öyle yaptım ve o soruyu yanlış kabul ediyorum aynı kafadayız :)) -
@berdinyen tahminim 78-80 arasında bir yerde kapatır fakat sorular kopyala yapıştır olmadığından bir daha eksiltebilirim aralığımı 77-79 diyeyim kenarda dursun
-
Cevap yüzde 25 ortalama satıs fiyatı üzerinden kar soruluyordu.Saygılı olalim ama net yuzde 20 diyenlere karsı bnde bunu savunuyorum.
-
@zenginmemur hocam peki ortalama satış fiyatı üzerinden soruyordu diyorsun doğru hatırlıyorsun. İşte o zaman cevap 20 oluyor arkadaşlar yukarda bahsettiler.
-
@baybatur hocam ortalama satis fiyati 125 buldum ve cevap yuzde 25.Hocam bak sen basindan beri sunu anlamiyorsun.Ilk gun senin disinda bu soruya 20 diyen yok.Yani aradan zaman gecti unuttuk.Sicagi sicagina cevap 25 kabul edildi.Benimde kafamda nasil yanlis yaparim dedigim soru cok
-
Ankara kaç puanla kapatır arkadaşlar tahmininiz 79-82 arası bişey yeterli olur mu ?