GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@gkhn-gnr arkadaşlar bi kelimenin sorunun anlamında ve içeriğinde neleri değiştirdigini hepimiz gördük( performans programda optimal ,uyarma kınamada kusur ,defi itirazda hak doğmuş doğmamış) böyle olurken kendi yaptığımı kabul ettirmeye çalışmak değil amacım ama biride çıkıp öyleyse oda yanlıştır demiyor ama bi kelimeden verdiğim örnekleri savunuyor . Ayrıca defalarca gördük birden fazla yanlış olabilir
-
@mehmedoglu d şıkkında 1-4 a da 1-3 vardı.
-
@aroma sadece mal yazıyordu bende ona eminim hocam hizmetler yazmıyordu
-
@eliff hahahahhahahhabbahabhabha istersen 100 al. komisyonda oturan adam direk tekmeyi basar.
-
@alika28 Istanbul 78-79 gibi kapatır bence.
-
Muğla grubu yokmu:)
-
@istatistikçik bence o yanlış olmuyo eksik oluyo gib buna dikkat etmez
-
@eliff Olur mu öyle şey ne demek yanlış olmuyor hocam hizmetlerin gsyh içindeki payı azımsanmayacak kadar fazla
-
@istatistikçik keşke öyle düşünse gib
-
Birisi yazmış tc grafiginde ac yi soruyordu dye böyle bisey hatırlayan var mi
-
@eliff oncullerde tc varmis ama ac yi soruyomus diyo
-
@bahar27 b kitapciginda c sikkinda 2.30 d sikkinda 2.68 vardi. A sikkinda da 0.33 olmasi lazim ondan emin degilim
-
@m-ali34 isin icine burda arti eksi olayi girmiyor degil mi . Yani geleneksel acik 300 ciktiginda(-300) faiz harcamalarini cikardigimizda 450 olmaz dmi birincil alcik. Oyle cozende gordum
-
Denizli guy var mı arkadaşlar nasıl geçti sınav
-
@tugaygunes
İki rakamda pozitif olarak
150.000 (birincil açık)
225.000 (operasyanel açık) -
@eliff hocam orda temel bir yıl fiyatlari yaziyordu cunku ben temel yili psrantez icine aldm yanina reel esittir baz yil fiyati nominal esittir cari yil yazdm hatta
-
Balıkesir yazan var mı?
-
@eliff eksik olunca yanlış olmuyor ha valla bravo
-
Arkadaşlar listede 67.soru lerner endeksi diye belirttilen
Ve cevap olarak
Lernerner endeksi>1 diye verilmiş.
Şıklarda 1 den büyüktür varmıydı ben birden büyüktürü hatırlamıyorum bire eşit olanı hatırlıyorumda o soruyu şıklarını ve cevabı net olarak budur diyen arkadaşlar bi yardımcı olursanız netleştirelim bu soruyu size zahmet -
@m-ali34 birden büyüktür kesinlikle vardı. O soruyu yanlış olmasın diye 2 3 kere okudum çünkü.