GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@m-ali34 Em+Ex>1 yani marshall-lerner koşulunda devaulasyondan beklenen etkinin ulke lehine olmasi icin esneklikler toplaminin 1 den buyuk olmasi gerekiyor şıklarda vardı hocam.
-
@eliff o birisi ben isem TC grafinde ac yi soruyor yazmadım yazımı dikkatli okuyunuz.ac azalansa artan getiridir TC de azalarak arttığı için ac azalandir yazdim. ayrıca birisi yazmanıza ayrıca sinir oldum ben yada bir başkası olsa bile .bir arkadaş böyle yazmış yukarıda yazabilirdiniz ya da ismini etiketleyip ona bir soru yöneltebilirdiniz.burdaki herkes hocam hocam diye kibarlık gösterirken birisi şöyle demiş yukarda böyle söylüyor öyle okuyan var mı falan hoş değil
-
@tahkikat yalnız üretim miktarı yoktu grafikte yatay ekseninde ÖB vardı ( Ölçek Büyüklüğü )
-
Tüm soruların listesi olan var mi geçmiş sayfalarda baktım ama o kadar yorum var ki bulamadım...
-
@ukraynali sayfa 60 a dönün oralarda var hocam
-
@okanugur hahah arkadaşım ben senin ne yazdığını bile görmedim facade birisi yazmış ondan bahsediyorum
-
@istatistikçik hizmette mal tanımı içinde olabilir tartışmasız işsizlik bence cevap
-
@eliff o zaman özür dilerim , ben yeni yazmıştım da bana yazıldı sandim
-
@okanugur Yok size yazmadim önemli degil
-
@istatistikçik benim Muğla
-
@2761 Ölçek büyüklüğü varsa kesin uzun dönem olmuş olmaz mı? Neyse hocam bu saatten sonra olan oldu, ölen öldü
-
@nopainnogain birader o soruyu yüz kişi açıkladı bana mı patladin. Artan getiri diyorlar işte ne uzatıyorsun. Daha insanlar la iletişim kurmasını bilmiyorsun vergi dairesine atanacam diye uğraşıyorsun işine bak boş yapma
-
@tahkikat evet bende onu diyorum
-
@2761 bir soruda kaç saat münazara yapıyoruz yeminle çok hoşuma gitti bu sınav
-
Önceki dönem alacak silinmiş- 100 borçlu,671 alacaklı bu cvp doğru mu?
-
@ahmetcky mal diyince hizmetide mi anlayacaz diyosunuz madem öyle tanımında mal ve hizmet niye ayrı yazılıyor çünkü çok farklı seyler
-
@ahmetcky Bu forum beni hergün şaşırtıyor hizmeti mal tanımı içine alabiliriz dedin demi gerçekten.
-
@kaimoğlan
Peki hocam teşekkürler doğrudur bende 1 e eşit olmalıdır diye hatırladım gidip 1 eşittiri işaretledim yanlış kabul ediyorum o zaman.
Çıkmış sorularda adem kılıçtada vardı hatta ama ben yanlış hatırladım -
@istatistikçik malesef
-
@gkhn-gnr ya evet bence eksik kesinlikle fazla bilmekten oluyo hep bunlar ben sadece gib in bunu onemseyecegini dusunmuyorum