Değerli dostlar her şey sınav değil bunu belirteyim öncelikle kimse kimsenin kalbini kırmasın yeter.
2761 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@minsipo Herkes kendi bilgi seviyesinin karşısındaki insandan daha düşük olduğunu göstermek için Kibarlık yapıyor diğer şahıs da buna mukabil aynı şekilde Kibarlık yapıyor yani ortada alçak gönüllülük var sistemin getirdiği iyi şeylerden biri bu yani ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum ama..
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@shady1 sanırım haklısınız biraz daha ısrarcı olmak lazım bu tür konularda Ankara dışındayım malesef ilgiliniz ve yardımcı olmaya çalıştığınız için tşk ederim.
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar Maliye de ve Hukuk da bir çok yenilik oldu diye biliyorum benim bu derslerde kaynağım yok nerden bulabilirim bilmiyorum örneğin merkezi yönetim bütçeleme süreci nasıl vs. Bunlarda bir degisiklik oldu mi not vs yardimci olabilecek olan var mı?
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@tahkikat evet bende onu diyorum
-
@fs umarım yeterli ömür hocam
2761 tarafından gönderilen son iletiler
-
İllerin kaçla kapattığına dair bir liste yayınlamayacak mi Gib yada biz nerden öğrenebilecegiz ?
-
Arkadaslar illerin kaçla kapattinı göremiyorum Maraş kaçla kapattı ?
-
RE: Güncel Ekonomik Gelişmeler
@buseneatanıyorum aynı zamanda türkiyenin cds primleri ve 2 yıllık gösterge (tahvil) faizi ağustos ayında yüksek artış gösterdi. Sizin de bahsettiğiniz güven endekslerinin düşüş göstermesi ekonomide şu an için riskli bir görünümün olduğunu gösteriyor diyebilir miyiz?
-
Ne soruymus arkadaş
-
@bydaler bu arada hocam mazur gorun de bu 85 üstü bekleyen 20 kişi hepsi Maraş seçmiş demeyin bana lütfen
-
@bydaler yapacak bir şey yok hocam inşallah dediğiniz gibi olmaz diyelim ama realist olmakta fayda var yüksek kapatacak gibi duruyor Maraş her şey gönlünüzce olsun hocam
-
@fs umarım yeterli ömür hocam
-
@bydaler 80 civarı bekliyorum ama sanırım yüksek kapatacak gibi endiseliyim açıkçası
-
@bydaler benim de face yok acaba rica etsem kaç kişi katılmış ve sonuç ne aralıkta size zahmet bakabilir misiniz
-
@tahkikat evet bende onu diyorum