GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
-
@zenginmemur sıkıntı benim dışında 20 diyen olmaması mi. Evet ama çıkan arkadaşlar la konuştuk onlarda sorunun 20 olması gerektiğine ikna oldular zaten. Yoksa neden kabul etsinler. Sizin gibi diretebilirlerdi. Neyse hocam umarım mülakata kalırsınız. Sağlıcakla kalın
-
@zenginmemur Kar marjı yoktu zaten. Ama soru şu şekilde bitiyordu. Ortalama satış fiyatı üzerinden yüzde kaç kar eder. Siz de böyle olduğunu söylediniz zaten.
-
@baybatur umarım sende kalırsin.
-
@baybatur iste bn ortalama satis fiyatini 125 buldum
-
@baybatur Sizin hafıza iyi gibi şu ödemeler bilançosu olan soru neydi diğer şıklar neydi ne yaptım hatırlamıyorum
-
@gameover
istanbul 77-80 arası diye öngörüyorum hayırlısı... -
@zenginmemur doğru zaten. Ortalama satış fiyatı 125. Kr ne kadar 25. Formül bu soruya göre şu oluyor. Kar / satış fiyatı. Oda 25/125 yapıyor.
-
Dernek sorusunun seceneklerini hatirlayan varmi zorunlu organ tuzukde olmayan kanun mulii amire verir son secenek neydi arkadaslar
-
@baybatur bu tip sorular var isterseniz atarım size. Soru sizin de hatirladiginiz gibi ortalama satış fiyatı üzerinden yüzde kaç kar eder diyordu. Öyle olunca maliyet üzerinden hesaplanmiyor.
-
@baybatur hocam kar/satis fiyatini bn anlamiyorum iste.Neyse hocam bn basit düsundum ve bu sorunun cevabi benim bilgi birikimime gore 25 yaptim itiraf ediyorum cok basit düsundum.
-
-
@zenginmemur hocam normaldir bu tip sorularla karşılaşmamış siniz çünkü. Ama ben çözdüm hatta şuan var elimde. İsterseniz atayım size bakın soruya ve çözümüne. Bizim sorunun aynısı aşağı yukari
-
@baybatur yıllarımizi verdik bu isin icine ygs lys kpssB kpss muhasebe ilk defa formul kullanan birine rastladim.
-
@zenginmemur Hocam herkes basit düşündü ben de 25 yaptım hemen ama 2007 KPSS'de de çıkmış böyle bir soru arkadaşlar haklı en azından sen de önyargıyla yaklaşma çözümünü öğren karşına tekrar çıkarsa kaçırmazsın.
-
hem söylediklerim doğru olsun hem de 80altına düşsün demek kafamızı kuma gömmekten başka bişi değil
1-defi dedim cevap itiraz
2-25dedim cevap 20
3-performans dedim bu konuda çekimserim hala net diyemiyorum program için, bunlara kesin gözüyle bakıyordum siz düşünün artık.
bunun gibi sebeplerden 80 altına inecek zaten inecekse ki bence inecektir istanbul için 78-79 diyorum diğerler daha düşük olur muhtemelen dostlar. -
@zenginmemur hocam soru var diyorum size gonder bakayim soru netleşsin demenizi bekliyorum artık.
-
@alimyafta hocam ne ön yargisi ya yine ısrarciyim.Ortalamayi bn 125 bulmusmuyum.Olay bitmistir benim icin dguydada ayni soru vardi.100 liarudiy 124 satis fiyati cevap yuzde 24tu.Yine yazacam cevap kwsin YÜZDE 25
-
@zenginmemur hocam dguy da da cevap 24 değil di yanliz 12 ydi. Ordada düşmüşsunuz
-
@baybatur Ya hocam boş ver isteyen istediğine inansın benim sorduğumu hatılıyormusun