GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@i̇lanbekleyenbiri Bu sekilde 100 dogrunda olsa sasirmam Cevap anahtarin sensin.
-
@enki benim doğruya ihtiyacım yok cırpınma boşuna
-
@i̇lanbekleyenbiri sen haddini bil asıl ortalığı karıştırip duruyorsun her yerde. Lan li lun ki konuşamazsın burası dingonun ahırı değil
-
@enki sınav sonrası sonucumu sana göndercem
-
@i̇lanbekleyenbiri Merak ettigim silah zoruylami 10 yanlisini kabul ettin
-
Bence bu soruda kar oranını mi soruyor yada kar marjinimi önemli olan o çünkü ikisi de farkı kar oranı satış - maliyet / maliyetüzerinden hesap edilir , kar marji satış -maliyet /satış sorudan ortalama satış fiyatı üzeriden dediği için marji bulmak gerekli diye dusunuyorum ( tabi yanlış dusunuyo olabilirim) ondan ℅20 gibi geliyor
-
@fs soru ortalama satış karı nedir diyordu.ortalama satış fiyatı üzerinden kar nedir gibi bir cümle zaten yoktu hocam.
-
@i̇lanbekleyenbiri doğruya ihtiyacın yoksa git dguy başlığında falan takıl. Tebrik ederiz bu mantıkla bu kafayla nasıl 90 bekliyorsan. Ama doğru yanlış soruları doğru sayarsan hep tabi 90 beklersin. Sana tatlı rüyalar
-
Adama bak zoruna gitmiş bana sınavlara girme diyo niye zoruna mı gitti
-
- 2.30 bulan varmi? 2) gerçek harcama para artışı olmadan kişi başına düşen harcamanin artması degilmi? 3) cari islemlerden degildir sorusunun siklarini hatirlayan varmi? Cevaplarsaniz sevinirim arkadaşlar
-
@i̇lanbekleyenbiri Aynen suan koltuklari kemiriyorum 90 dogrun var diye..
-
@enki ben de oy kullanmaya gidiyorum sen öyle istedin diye ne alakaysa
-
@a-okun eğer dediğiniz gibiyse %25 kabul edilir hocam
-
Arkadaşlar 50 ve 42. Soru aynı gibi geldi bana bir bakar mısınız ?
-
@wallace asit testi soruyordu hocam cevap 2.30 bazen asit testi likitide oranı olarak soruyorlar aynı sey
-
@wallace gerçek harcama harcama ile ilgili soruda nüfus artarken kişi başı harcamada artıyor demek isteyen bir sık vardı o dogruydu
-
Arkadaslar bakin bu 20 25 li sori burda 3 adet farkli durumda satis var kimi karli kimi zarali herneyse bole bi durumda tabiki ortalama satis diyecek ama biz napiyoruz soruyu bi tik daha yukari tasiyoruz bence 25 cok ince dusunursen 20
-
@fs net olarak ortalama satıs fiyati üzerinden kar kaçtır diyordu
-
@wallace cari islemin seçenekleri pek hatırlamıyorum ama sanırım mal ticareti hizmet ticareti işçi dozvizlerimi ne filan diye seçenekler vardı saniyorsam
-
@i̇lanbekleyenbiri ortalama satış karı üzerinden yüzde kaç kar edilmiştir diyor