GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@enki zaten üç beş kişi doğru okudu sadece geri kalan binlerce kişi kendini kandırdı
-
Yuzde 20 bulanlar dikkatli okuyanlardi.Oyle rastgele macera arayarak yuzde 20 bulamazsiniz.
-
@baybatur ilginç bir çözüm olmakla beraber çok da mantıksız değil hadi hayırlısı bakalım yanlış saydım zaten kabullendim 20 yi ama hesaplandığımdan bir net fazla gelirse benim cevabım doğru sayıp sana yazacağım hocam
-
@i̇lanbekleyenbiri kardeşim her zaman çoğunluğun yaptığı okuduğu doğru olacak diye birşey yok.bende 0.25 yaptım ama arkadaşların dediği doğru.
-
@gameover bekliyorum hocam hic sıkıntı değil.
-
@i̇lanbekleyenbiri Cogunlugun verdigi cevap dogru mu oluyor Secimlerde oyle o..Mesela ulusal sermaye sorusunu da cogumuz yanlis yaptik.
-
@wallace 50 ) hangisi ödeme gücüne ulaşmada kullnılamaz
57) boşluk doldurma
72) hangisi cari işlemler hesabı içerisinde yer almaz -
@erhankestevur her zaman üç beş kişi farklı yaptı diye onların doğru olacağı ne malum? Soru bizim yaptığımızı soramaz mi??
-
@enki çok mu komiksin sen ya
-
@enki kardeşim arkadaşın kafa uçmuş boşver onu. Ne dediğinin farkında degil.
-
Kar marjı ve kâr oranı çok farklı şeyler.
Eğer bize kâr oranını sorduysa %25
Kâr marjını sorduysa %20 çıkıyor cevap
(Kaynak kâr hesaplama motorları) -
@fs ben ortalama satıl kârı nedir diye hatırlıyorum açıkçası soruyu
-
@i̇lanbekleyenbiri Seni zekanla basbasa birakiyorum.Sorularin cevaplari kac kisi yaptigindan bagimsizdir..Sen oy kullan sinavlara girme.Senin tarzina o daha cok uyuyor.
-
@fs marj falan yok ortada bir satış var ve bunun ortalama olarak karını soruyor
-
Arkadaşlar sakin olun ya
-
@enki illa söylim mi 90a yakın doğrum var:)
-
@mavi yok mu hatırlayan
-
Biz niye kitaplardan ariyoruz ki arkadaslar cevaplari anket yapalim hangisi isaretlendiyse dogru odur..
-
@futureguy teşekkür ederim
-
@i̇lanbekleyenbiri kardeş sinirlenme ben de %25 yaptım ama doğru diyemiyorum
Tamam kar marjı demiyordu soruda ama onu kastetmiş ise yanlış çıkıyor bizim cevap