GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@bindokuzyüz3 teşekkür ederim sagolun
-
@dovunque kardesim tüm mubasebe kitapların da finans matematiği kar zarar kısmında ornekleri bolca mevcut bakabilirsiniz.
-
@fatihmavcu aynen kardeşim. Zaten sıkıntı orda. Arkadaşlar daha önce bu tip sorular cozmedikleri için yabancı geliyor anlamakta zorlanıyorlar.
-
@alika28 işsizlik tanımı olan şık net yanlış..boşa yanlışa atırma doğru say.. en kötü soru hatalı denir ama öylede olmıcak işsizlik olan şık doğru kabul edilicek rahatım
-
@fatihmavcu eğer dediğiniz gibiyse %20 kabul edilir hocam
-
@baybatur aynen kardesim , gecen sene 87 ile elendim guy mulakattan 90 degil 990 da alsalar o aradıkları kisi değilse boş
-
-
Arkadaşlar bende yüzde yirmi beş buldum ama oradaki ince ayrıntıyı kaçırdım bende ortalama satış fiyatı üzerinden karı soruyordu o yüzden cevap yüzde yirmi objektif olun yüzde 25 değil maalesef
-
Boyle bir ortamda hicbir anket gercegi yansitmaz arkadaslar onu anladim..Bir suru kisi biliyorum adam performans yapmis dogru kabul ediyor program yapanda dogru kabul ediyor..Yuzde 25 de dogru yuzde 20 de.Tahmini puaniniz polyana olmaniza veya pesimist olmaniza gore degisir..
-
@gameover ortalama satış fiyatı üzerinden yüzde kaç kar etmiştir diyordu. Ortalama satış fiyatı geçiyordu özellikle
-
soru kökü önemli " ortalama satış karı kaçtır %25" ortalama satış fiyatı üzerinden kar kaçtır %20
-
@mavi
Aynen bende merakla bekliyorum Is-Lm sorusunun cevabı şıklarda neydi bende A grubuydum -
@m-ali34 bildiğim soruyu yanlış yaptım galiba c yaptım diye hatırlıyorum ama içerik yok maalesef
-
@musgrave06 hocam şimdi üzerinden zaman geçti ama ilk sayfalara bakarsanız arkadaşlar ortalama satış fiyatı üzerinden diye soruldugunu ama yanlış yaptıklarıni söylediler zaten.
-
%20 sorunun cevabıdır arkadaşlar ben %25 yapmama rağmen ikna oldum. Sebebi şöyle ki 250 TL kâr var, ort satış fiyatı üzerinden dediği için mal başı 25 kâr / ortalama satış fiyatı 125 üzerinden %20 olur. Keşke %25 olsa ama adamı tebrik etmek gerekir.
-
@enki ben ikisinde de kendi yaptığımi yanlis kabul ediyorum sanırım sorun bende yada yersiz ve gereksiz ego sadece ben yaparım sadece ben bilirimciler ciddi sorun oluyor
-
@bindokuzyüz3 herkesin düşüncesi farklı olabilir sorular yanlis okunabilir bunun için kimse linç edilmeyi hak etmiyor
-
@bindokuzyüz3 o soruları yanlış okuyanlar soruyu doğru okuyup ta cevabı güzelce izah etmeye çalışanları linç etmeye çalışıyor hocam yanlız.
-
@toranj reelgsyih neresi eksikti hocam
-
@bindokuzyüz3 yok macera aramayın yok gib böyle soru sormaz gibi saçma sapan cümlelerle ortalığı karıştırip konuyu sabote ediyor lar. Allah akıl fikir versin ne diyim