GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Bir çok kaynakta buna benzer soru var cvp hep aynı türkiye sınırları içindeki banka yerli yabancı olması önemli değil arkadaş kaynakta koymuş bu neyin çabası hala anlamadım , bence bu kadar cvp netleşmişken daha fazla direnmemek lazim
-
@a-okun normalde uzun uzadıya bi entry girerdim yer yer sataşılmış ama neyse siz haklısınız
-
@fridakahlo forumda ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. Bunu bana bırakın.
-
@jkeynes bazı yazılarınızı okudum gerçekten mantıklı saygı duydum ama bu konuda beni şaşırttınız büyük yanılıyorsunuz hocam beni anlayacaksınız buna eminim.
-
Yok mu bir gelişme
-
@jkeynes bırak konuşsun sanada hayırlı forumlar dayı
-
@jkeynes kardeşim sana bi garezim yok sataşmam hiç yok adam kaynak sunmuş eyvallah bende bi kaç kaynakta çözdüm benzer soru cvp hep aynı ama siz kabul etmiyorsanız yapacak bişey yok
-
@jkeynes boşver reyiz sakin
-
@jkeynes soru eksik hocam haklisin:)ama gib ne der ben onu merak ediyorum
-
@fişek-morgen bana birakin derken ??
-
Ic borc sorusu ile ilgili Kaynak gösteren arkadaşıma teşekkür ediyorum,ben bu şıkkı işaretlememe rağmen yanlnis olabilir diye düşündüm ısrarla,ama en sonunda iç borç sorusnu doğru yaptığıma inanırdınız beni sağolun varolun
-
@a-okun anlayacaginiz dilden yazayim o zaman " yav he he sicaklardan!!"
-
@a-okun türkiye de iç borc dia borc ayrımı ' para birimi ' kriteri kullanılır. Benim hocam
Da murat güzelli hoca borclanma videolarin da söyledi . -
o zaman size murat güzelli hocanızı değiştirmenizi tavsiye ediyorum. hayatınızda gireceğiniz tek sınav bu değil. doğruyu öğrenmeniz için son kez yazıyorum. detay bilgi verilmediğinde borçlanma soruları piyasa kriterine göre çözülür.
gib bunu kabul edecek
ösym bunu kabul eder
herhangi bir kurum sınavınız bunu kabul edecekbir gün murat güzelli hocanız bir kurum sınav soruları hazırlarsa ona göre çözün.
-
ya da vazgeçtim. doğruyu öğrenmeyin önünüze çıkan bütün soruları murat güzelli hocanızın dediği gibi çözün.
-
Ne soruymus arkadaş
-
@morand, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
o zaman size murat güzelli hocanızı değiştirmenizi tavsiye ediyorum. hayatınızda gireceğiniz tek sınav bu değil. doğruyu öğrenmeniz için son kez yazıyorum. detay bilgi verilmediğinde borçlanma soruları piyasa kriterine göre çözülür.
gib bunu kabul edecek
ösym bunu kabul eder
herhangi bir kurum sınavınız bunu kabul edecekbir gün murat güzelli hocanız bir kurum sınav soruları hazırlarsa ona göre çözün.
-
@morand benim adım da cafer. bende alacaklının uyruğu kriterine göre çözülür diyorum. açın bakın videom da var. cafer hoca maliye, kriter yoksa alacaklı uyruğuna göre çözülür.
-
@james-buchanan hocam bence senin çektiğin videolar daha güvenilir. sonuçta murat hocanın adı murat yani murat etmek, umut etmek, böyle bekliyorum, umarım böyle olur gibi olasılıklar üzerine kurulu. sizin adınız cafer ''kuranda geçiyor''. konu kilit.
-
@bydaler yani cevap neymis hocam icborc sorusunda