GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@jkeynes edin hocam o zaman
-
Bu sorularla çoğu il 80 üstü kapatır diye düşünmek çok iddialı olur. Belki burada KPSS, DGUY ve GUY'un yakın tarihlerde yapılıyor olması hepsinin puanlarında artışa sebep olacak ama her il için bu geçerli değil. Taban puanı 70 puanda kalan iller var, bu illerde puanlar nasıl 80 üstüne çıkacak? Tekrara girecek ama yine de söyleyeyim tercihiniyap kitlesi puanları yüksek olan kitle, değerlendirmelerinizi buraya bağlı kalarak yapmayın.
-
@antimülakat hocam haklısın ancak kpss den sonra 14 ay geçti ne 70 alan kişi 70 puanda kaldı ne 85 alan kişi 85 puanda kaldı bana göre de hiç bir il 80 i görmez ama mesela Eskişehir veya İzmir İstanbul’u geçerse şaşırmam yani bu taban puanlar bu sınav için birşey ifade etmiyor
-
@walrass06 muhakkak öyle de, 70-80 arasında alıp, nasıl olsa GUY'da açılmaz, benim bu puanlarda bir işe yaramaz diye düşünerek her şeyi bırakan ve daha sonra GUY açılınca apar topar hazırlanmaya çalışanda bir kitle vardır. Bu kitleninde az olmadığını düşünüyorum.
-
@fs doğrudur hocam bakalım marasi memleketm diye yazdım inşallah olur
-
@tertip inşallah hocam hakkınızda, hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar Merhaba
Elimde bazı kpss a grubu kitapları var. ilgilenen olursa ücretsiz vereceğim. Bursa da ikamet etmekteyim. fotoğraf yükleyemedim. ilgilenen olursa mail adresini versin göndereyim -
arayan var mı gib'i?
-
@karşılıkgideri tebrik ederim sizi hocam:)bir kadroya yerlestiniz insallah,genelde yerlesenler satmaya çikiyor ihtiyac sahibine gider insallah
-
@james-buchanan dguy a yaziyorlar aramislar hocam onlarda yeni gelmisler,belli degilmis bir sey
-
@duyguuu37 çok sağol . yok malesef henüz yerleşemedik. yaştan dolayı da pek şansımız kalmadı ama son şans olarak guy un sonuçlarınızı bekliyoruz. İnşallah olur.
-
İc borc sorusunda bi hata yoktu..Tanimlardan hatirlarsiniz ic borc ekonomiye ek kaynak saglamaz..Yurticindeki herhangi bir bankadan alinan borcta durum boyledir.
-
Maraşcılar sizce kaçla kapatır bu maraş
-
@lamıcimiyok hocam maras guzel puanla kapatan illerden biriydi bende merakla bekliyorum,78 79 olur gibi sizce
-
@lamıcimiyok 77-78 diyorum
-
@duyguuu37 78 80 arası bekliyorum bende inşallah daha düşük kapatır
-
Ya 79 dan yukarı kapatan il olmaz
-
@haydarr inşallah hocam
-
duyumcular yok mu?
-