GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@james-buchanan 80 i gecen il olmaz kardesim merak etme
-
@james-buchanan Sizi tenzih ederek soyluyorum, birileri yuzunden 10 gun daha aciklanmazsa 90 kusur yapanlarda korkmaya baslicak. Ne diyim hakkimizda hayirlisi.. Bende 70 altina duserim heralde
-
Arkadaşlar bu haftaici muhtemelen açıklarlar. Bundan önceki guy tecrubelerime dayanarak, 80 i gececek il olmayacak içiniz rahat olsun. Anketlere bel baglayip caninizi sikmayin. 4 yildir bu anketleri takip ediyorum bir tanesinin tuttuğunu görmedim. Herkese hayirli sonuclar dilerim. Allah gönlünüze göre versin.
-
@JKeynes hocam siz ne diyorsunuz bu konuda? anketler hep yüksek.
-
bu yapılan anketlerde çıkan sonuçlar ortalama puanı mı veriyor yoksa sıralamayı mı veriyor
-
@istatistikçik Eğer yüksek yerlerde alçak tanıdıkların yoksa ne senin ne benim onların.Fırsat bulsak bir dakika durmam burada.
-
@james-buchanan
arkadaşlar şu anketlere katılabilirsiniz ama lütfen güvenmeyin. Sınava siz girdiniz sizden daha iyi bilen olamaz geçmiş sınavlara da girdiniz bi kısmınız girmeseniz de açıp bakın hocam geçen yılın sorularına o sorulardan daha mı kolaydı bu girdiğiniz sınav ki geçen yıl 80le kapattı maksimum 82 değil 2 soru herkese doğru yansıtıldı. geçen sene daha çok kişi alıyordu dersen eğer e o zaman da 2 katı fazla insan girmişti o onu nötrleştirir merak etmeyin. 80üzerine hiçbir il çıkmayacak rahat olun. -
@jkeynes kesinlikle katiliyorum
-
@kaimoğlan ne yapalim hocam birbirimize sardik:)
-
@jkeynes sağolun hocam. il tercihi sürecinde de genel olarak söyledikleriniz tuttu.
-
@james-buchanan ah be kardeş yürekten diliyorum bunu inşallah sende girersin bende. Ben 4 yıldır sürünüyorum adeta deyim yerindeyse. Issizligi çok iyi bilirim. Allah düşürmesin. Emek verenleri değil sadece. Emek verenleri,emek vermiş olanları,emek vermeye çalışanları, farkında olmadan yanlış emek verenler de inşallah tez zamanda başarı sağlar.
-
Burada 10 yıllık adamlar size korkmayın 80 üstü kapatan çok az il olur diyor siz hâlâ "90 yaptım korkuyorum" diyen adamlara inanmaya devam ediyorsunuz. Ah be kardeşlerim boşu boşuna kendinizi üzüyorsunuz.
-
Anketler yüzünden Guy il tercihi yüzünden birçok kişi yazılı sınava dahi giremedi hala millet akıllanmadı anketlere güven duyuyorlar.
-
Arkadaslar şu kurumlar vergisinden indirilebilecek gider sorusunu aciklayabilir misiniz. Amortisman yaziyor mu kanunda
-
@prince77 yazıyor
-
Bursacılar neden bu kadar sessiz
-
@kaderik16 yok hocam bende maras sessiz diye dusunuyordum ama forum da bayag denk geldim iller kendi basliginda toplandi galiba o yuzden oldu:)
-
@duyguuu37 Bursa'nın bir başlığıda yok . Fazla sessiz ve ürkütücü geldi
-
@kaderik16 diliyorum tez zamanda su sinav aciklanirda hocam,bu duygu karmasamiz son bulur
-
@duyguuu37 guy da iptal soru olur mu acaba