GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@eliff hocam makro iktisat tanim sorusu cok tartisildi ama şıklari kelimesi kelimesine hatirlamak da onemli,baskaca da soru gelmedi aklima sizce nasil olur
-
@duyguuu37 cevabı işsizlik olan soru mu?
-
@eliff mal ve hizmet dememiş ama mal demesi yeterliymis diyenler var önce iptal olur dedim ama bunu görünce olmaz diye düşündüm ama eğer iptal soru olursa başka bir soru yoktu sıkıntılı olan bence bu soru iptal olur
-
@eliff bir kisim issizlik dedi bir kisim buyume tanimi da yanlis dedi hocam karisikti ben şıklari dort dortluk animsamadim malesef
-
@duyguuu37 aynen cevap ya işsizlik ya da iptal olcak bence:)
-
@eliff guy u değil de dguy u çok merak ediyorum ben ya kaçla kapatcak acaba
-
@eliff bende oyle hocam bakalim yakin insallah aciklanmasi
-
@duyguuu37 Hu hafta içi açıklanır ikisi de ins yarın açıklanır ama
-
@duyguuu37 benim aklıma bir tane geliyor ama karışmasın ortalık lütfen. İç borç sorusu
-
Bişey söylemeye korkar olduk şu formda malesef.
-
@baybatur evet hocam ben onu unuttum bende açikcasi bekliyorum iptalini
-
Sorularda bariz bir hata olmadığı sürece iptal etmiyorlar gördüğüm bildiğim kadarıyla. O yüzden bu sınavda iptal edilen soru olmaz. Naçizane fikrim.
-
Bir ülkedeki mal ve hizmet artışına iktisadi büyüme denir aynen böyle yazıyordu . Bu ifade doğrumu sizce
-
Aynı kişiler hem guy da hem dguy da yazıyor. Ortalık bir anda hareketlendi. Takip etmekte zorlanıyorum.
-
@cesss hocam gib de şöyle bir taktik vardır. Bariz yanlış varsa diğer şık lari çok irdeleme. Sanırım bu taktik bu soru için uygun düşüyor. İşsizlik bariz yanlış ti bana göre. O cümleden bariz bir şekilde çalışmak isteyen ler kısmını çıkarmışlar.
-
@baybatur doğrudur kardeşim yanlış saydım ben zaten ama iktisadi büyümenin tanımı bumudur bilmiyorum amacım öğrenmek
-
@berdinyen iç borç sorusu bariz eksik bi soru cevabı gerçekten yok şunu kabul eder deseniz de hangi temele dayanarak söylüyorsunuz altında yatan neden nedir desen yine çıkılmıyor işin içinden dayandırdığın neden de karşılamıyor o sebeple o soruya itiraz edildi mi bilmiyorum edilmediyse de edilmeli
-
@cesss hocam sanki tanimlarda geçen milli hasılanın artması. Öyle hatırlıyorum
-
@baybatur mal ve hizmet artışına iktisadi büyüme denir . Böyleydi kardeşim doğruluğunu yanlışlığına bilmem ama birebir böyle yazıyordu
-
@cesss yok kardeşim soruda geçeni değil de kitaplarda geçen milli hasıla artışı diye biliyorum. Soruda dediğiniz gibi geçiyordu.