GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Balıkesir ayvalık nice olur,dostlar?
-
Arkadaşlar sınav kolay değildi kesinlikle,bence 1 tane il belki 80'ni görür geri kalanlar görmez ilginç bir yıl olduğu için herşeyi bekliyorum 75-78 aralığı şuan için makul duruyor
-
herkes sınav kolay değildi diyor ama kime sorsam 80 üstü bekliyor bu nasıl iş anlamadım valla
-
@yea-sbf rakibiz hocam ilk tercihin ayvalık mı?
-
@r4ntisi hocam sınava girenler sadece bıradan ibaret değil bence 74-80 arası kapatcak iller
-
-
@james-buchanan @Obra @yea-sbf bu durumda balıkesir min. 80 garanti ne kadar yüksek olur bilemiyorum. bilsem başka il seçerdim. yüksek yapanlar hep buraya toplanmış.
-
@james-buchanan hadi ya kardeş işimiz zor desene
-
@obra aynen ayvalık yaptık kardeş bilinçsiz şekilde seçtim önce ayvalık yaptık
-
@obra birde kardeş ayvalık gelmezse ikinci merkez merkez mi gelecek nasıl oluyor o işler
-
@yea-sbf hocam kazanan 20 kişi başarı sırasına göre tercihlerine yerleşiyor. Başarı puanına göre yapılan sıralama önemli yani.
-
@obra himm. Anladım. Eyvallah
-
Kaliteli sınavdı diye boşa demiyoruz adam akıllı çalışana kolaydı,çıkmış soruları ezberleyene zordu. Lakin tam olması gerektiği gibiydi. Soruları hazırlayanların emeğine sağlık,darısı mülakattaki liyakete.
-
Merhaba arkadaşlar Ankara için önerebileceğiniz anket varsa görmek isterim bende katılım sağlayım
-
@istatistikçik Sondaki iki kelime asla bir araya gelmez bu ülkede
-
@shanks Deme öyle,iyi kötü bu memleket bizim.En azından umudumuz var.
-
@yea-sbf sizin olur da ben napayım 83-84 bekliyorum.
-
Günlerdir aynı kısır döngü birisi çıkıp sınav kaliteliydi zordu diye yorum yapiyor arkasindan baska birisi zordu niye 80-85 yaptıniz diyor boyle boyle ilerliyor iştee
-
Ciddimisiniz,saka yapiyorum deyin nolur..83-84..vs korkuyorum diyorsunuz. Bakip bakip guluyorum. Allah kalbinize gore versin dahada cok versin en cok size versin (80+)
-
@erciyess birisi face'de yazmış. aynen şöyle: "sonuçlar açıklandığında çoğu kişi üzülecek ve illerin büyük kısmının 80+ kapattığını göreceksiniz. sınav zor değildi." bende düşük olmasını istiyorum lakin ortada 80'den aşağı yapan yok malesef. üzüntü verici.