GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Hiç denk gelmedim ben şuna
Dguydan 85 civarı alcam ama guy zordu 70-75 alırım diyene hiç rastlamadım. -
99 ile 100 arası bir şey bekliyorum.
Fakirlere ölüm, bodrumdan selamlar. -
@duyguuu37 bence herkes yüksek yapmış dguy a göre 80 üstü kapatan yer çok olur
-
@bydaler yapacak bir şey yok hocam inşallah dediğiniz gibi olmaz diyelim ama realist olmakta fayda var yüksek kapatacak gibi duruyor Maraş her şey gönlünüzce olsun hocam
-
@bydaler bu arada hocam mazur gorun de bu 85 üstü bekleyen 20 kişi hepsi Maraş seçmiş demeyin bana lütfen
-
muhakkak yuksek yapan olcak her sınavda olduğu gibi ben hepsıne ınanmıorm acıkcası anketlerde oy verıolar adam ıstanbulada vermıs ızmırede vermıs oy ne kdr gercekcı.
-
80 ve üstü kapatan il olmaz. Hatta en yüksek kapatacak il istanbul olmayacak.
-
@elinor-ostrom sinav zordu ama max 15 yanlis beklemissiniz valla sizlerle aşık atamam ben,kime dogru kolay kime gore zor kimin dogrusu ne bilemem ilgilenmiyorum da tek derdim il siralamasina girmek basarilar herkese
-
@i̇lanbekleyenbiri aglıyodun dguy grubunda ders çalışamıyorum guy da gitcek elimden diye. Sen dev bir spekülatörsün dostum.
-
@eliff hocam ben oyle dusunmuyorum insallah oyle olmaz diyelim,buraya yazan bircok kisi zaten basarili insanlar ama kac kisiyiz ne kadariz bilemem dusuk puanlilarin yazmadigini ya da ankete katilmadigini soylemisti bir arkadasimiz dun,diliyorum oyledir..
-
@duyguuu37 ya siz benim demek istediğimi anlamadınız mesela 2015 sınavına giren arkadaşlarım vardı 4-5 yanlışla mülakata kaldılar ki bu sınavın kolay olduğunu söylediler kolay olsa siz ben başkaları da bu kadar yanlış yapardık öyle değil mi?
Herkes seçtiği ilin sıralamasına girme derdinde zaten şu an için
Kolay deyip 10-15 yanlış yapmak bana fazla geliyor sadece bunu demek istedim -
@fatihmavcu karıştırıyosun ben hem ders çalışıp hem o foruma bakıyordum istersen gir oku
Bana arattırma şimdi bulmam uzun sürer -
@fatihmavcu ağlıyomusum güldürdün
-
Forumlara,anketlere kalsa Ankara,İzmir 80'le kapatıyordu.Fazla takmayın kafaya bizim millet sever alakasının olmadığı anketlere katılmayı,yüksekten uçmayı.
-
Facedeki anketlere inanmayın ben de açtım sonra her önüne gelen oy vermiş sildim sonra. Faceye göre maraş 84ün altına düşmez o kadar da değil
-
@i̇lanbekleyenbiri ara kendine guveniyorsan
-
@fatihmavcu ben saatlerce onu mu arayacam? 480 sayfa gönderi var benim zamanım kıymetli. Ben niye ağlayayım ki ordakiler hep diyodu dguy yüzünden guy gidecek. Ben ders çalışırken forumdan çıkmıyodum niye ağlayayım ne adamlarla uğraşıyoz ya
-
@i̇lanbekleyenbiri 480 değil kendi yazdıklarina girip bakarsan bulursun
-
@i̇lanbekleyenbiri girip foruma bakıp telefonu sertce masaya carpan sen degil miydin
-
Bence sorun bu sınava girenleri kendimiz ve bu forumdakilerden ibaret görmemiz il seçimindeki anketleride gördük burda 80.üstü alacam yazanları toplasan 200 geçmez bide 20 ile dağılacak onuda bırak bunların çoğuda istanbul ankara izmir gibi illeri yazanlardır bence kimse yazmasın yok 82 ile 83 ile kapatacak felan bi iki il süpriz yapabilir ama genelde çoğu yer 74 ile 78 arasında olacaktır diye düşünüyorum