GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@fatihmavcu hahah laf soktu arkadaş gülelim cok komiksin sen muazzam
-
@fatihmavcu sen de mi gizli hayranımsın
-
Arkadaşlar lütfen konu daha fazla uzamadan kapatalım. Bizim derdimiz burada birileinin tartışmasına seyirci olmak değil. Başlığın amacına uygun devam etmesini sağlamak. Sizlerden ricamız ikili tartışmaları fazla uzatmadan sonlandırmanız.
-
@elinor-ostrom 10 15 yanlis benim icinde fazla su an anladim kusura bakmayin,ben yaklasik 4 soruyu bilerek yanlis yaptigimi dusunuyorum bunlarda ders oldu tabi,ama ben sinava kolay derken sıklarin alakasizligindan kaynakliydi ama gecen yillara gore de iyi bir sinav oldugunu belirttim,soru ezberleyerek girenlerin cogunun elenecegini dusundum o sebeble 2015 de girsem 5 yanlis bana da fazla gelirdi ama su an daha farkli bir sinavdi,bir de tarih olarak iyi degildi ben sinav saatinden 5 saat once otogardaydim sirf trafik korkumdan benim gibi bu sekilde uykulu yorgun ve dikkatsizlikten soru kaciranlarda oldu:)neyse bakalim anlastigimiza gore sorun yok saniyorum insallah il siralamasinda yer aliriz basarilar
-
@duyguuu37 doğru mantıklı
-
Tek aydın benmiyim bu grupta o zaman 80 ile kapatacak kendi orlamamı aldım
-
@antimülakat arkadaş bana diyo telefonu fırlatan sen değil misin:D benim veya değilim Guyla ne alakası var bu bir
İkincisi bu ağlamak mı oluyor geçmiş aylarda söylediğim şeyleri gelip bu başlıkta yazma amacı nedir anlamadım
Üçüncüsü derdi olan özelden yazsın burası tartışma yeri değil. Telefonu fırlatmıssam sanane kim olduğunu da bilmiyorum ne çok gereksiz adam var burda ya.. -
Arkadaşlar nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz 85 üstü netlerden bahsediyorsunuz sınava girmeyen birisi şuraya baksa sorular açıklandı insanlar netlerini hesaplamış diyecek ben şahsen kendi adıma kimseye iyi geçti şu kadar aralığında netim olur bile diyemiyorum çünkü 100 soruyu hatırlamam mümkün değil bir kaç zorlandığım soru dışında ki kurumun geçmiş yıllarda da gördüğümüzgibi farklı kabul ettiği sorular olmuş geçen gün bu il il açılmış guy sayfalarına baktım ben 85 el şu ildeyim bu ildeyim diyen insanlar olmuş il tercihinde Ama sadece o zaman demişler bir daha kimsenin il tercih sonuçlarından sonra sesi çıkmamış görüyoruz ki hep yanıltmaca 80 altı kapatan il olmaz demişler şimdide görüp üzülen arkadaşlar sınav zor bir sınavdı 80 üstü kapatacak Çok il olacağını düşünmüyorum tabi sınav bir bana zor değilse bence bu kadar kesin konuşmayınız sonra kendiniz de daha çok üzülürsünüz hayal kırıklığına uğrarsınız sabır edip tartışmalara girmeden biraz beklemeyi tavsiye ediyorum
-
İleti kaldırılmıştır!
-
İleti kaldırılmıştır!
-
Arkadaşlar ikili olarak tartışmaya devam eden kim olursa olsun, bir müddet dinlenmek istiyor olarak algılayacağız bunu artık. Lütfen ne bizi yorun ne de kendiniz bu anlamsız tartışmalarla yorulun.
Ve başlığı takip eden diğer dostlarımıza saygılı olun, kimse burada ikili tartışmaları okumak, bunlarla oyalanmak zorunda değil.
İkili tartışma yapmak isteyen her kim olursa, sağ tarafta sohbet imkanımız var, dilediğiniz kadar birbirinizle uğraşabilirsiniz oradan ancak burada artık daha fazla sürdürmeyin bu laf atmaları ve münakaşaları.
@Antimülakat kardeşim bir kez müdahil oldu, bu ikinci. Herhalde 2 ikaz herkes için yeterlidir hı?
İyi forumlar herkese dostlar.
-
@gkhn-gnr kesinlikle katılıyorum. Başvuru zamani izmir in 70e düşeceğini ankaranin bu kadar düşeceğini bile kimse tahmin dahi edemezdi. Puanlar illerde en fazla 78 olur gerisi yine dusuk kapatir
-
@atanamayan-işsiz, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Aydın varmı arkadaşlar
+1
-
@2761 maraş yüksek kapatirmi bilemem,ama sectiklerinden eminim
-
-
@atanamayan-işsiz 82 benden .
-
Arkadaslar GUY 2018 - Manisa icin anket olusturduk. Fikir vermesi acisindan oylamaya katilabilirsiniz link asagidadir.
https://www.facebook.com/groups/KPSSSA/permalink/1948602035229472/
-
Tecrübeli olduğunu söyleyen insanlar bilirler ki soruları ezberleyip girilen yıllarda 80 üstü kapatan il sayısı ortada sınav zor kolay olayına girmeye gerek Yok bence çoğu il 74-77 bandında kapatır diyorum hakkımızda hayırlısı vesselam
-
@bybredd üç kişi olduk hakkımızda hayırlısı 80 altı kapatır mı
-
@atanamayan-işsiz 79 geçiyor içimden ama bakalım dostum . İnsallah daha dusuk kapatır nasipleniriz