GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Hala cevabını bilmediğimiz onca soru varken bence bu sınava kolaydı demek haksızlık.
Tartısılan sorular haric herkesin nasıl yanlıs yaptım dediği kafanızı duvarlara vurmak istediğiniz bir sürü soru var..En zor sınavı elinize alın yanınızada cevap anahtarını alın o sınav kolay gelir -
İller yüksek kapatırsa şaşırmayın. bircok kişi guy dguydan zor dedi ama guy doğru sayıları daha fazla
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam lakin dguy a atanmış guylar da girdi , guy sınavına sadece 2017 kpss işsizleri girdi bu faktör etkili bence ama dguy taban puanı üç aşağı beş yukarı guy İstanbul'u gösterecektir
-
Dguya giren herkes dguydaki eksiklerini yanlışlarını gördü ve guya daha iyi hazırlandı diye düşünüyorum
-
Tartışılan soru sayısı 10’u geçmez. Bu gayet normal. Sonuçlar hemen açıklansaydı tartışma olmayacaktı. Bu sınavın zorluğunu/kolaylığını göstermez. Tanım şeklinde çok soru vardı. Bir tek iktisat zordu diyebilirim. Muhasebede ortalama bilgiyle yüzde 80’i yapılırdı. Sonuçlar açıklanınca aaaa diye şaşırmayın. Büyük çoğunluk 80 üstü yapmışken birkaç ilin 80’i geçmesini beklediğim için linç yedim çok ilginç.
-
@i̇lanbekleyenbiri Tam tersi birader Dguya girenler hiç ders çalışamadı sonuç beklemekten git konusuna bak ders çalışıyorum diyen kaç kişi var.
-
@2761 maraş 80 le kapatırsa supriz olmaz bencede,malesef sınav sistemi böyle birileri marasta aldığı puanla diğer illeri kazanabilecekken burada kaybedecek..herkeste aynı stres ...20 kişinin 84 ve üstü puanlar beklediğini biliyorum o yüzden 80 le kapatırsa sasirmam kendimi buna hazırladım. Umarım yanilirimmmm
-
Arkadaşlar önceki yıllarda 4 GUY sınavı tecrübesi olarak söylüyorum. Bu sınav kesinlikle 28 Kasım 2015 ve 14 Mayıs 2017 sınav soruları kadar kolay sorulara sahip bir sınav değildi. Belki forumdakiler iyi yapmışlardır orası ayrı ama ben bu iki sınavı görmüş, birini kıl payı kaçırmış ve diğerini de kazanmış biri olarak bu sınavda 78 doğru saydım. 80 üstü bu sorular için oldukça yüksek olacağını düşünüyorum.
-
@shanks benim çevremde dguyda 80 altında kalıp guyda 90a yakın yapan çok kişi var. Sonuç beklerken ders çalışmıyor mu ben de bekledim hergün 50 kez siteye girdim ama günde 3 deneme çözüyordum. Dguyda yanlış okuduğum 3-4 soru oldu guyda olmadı. Dguyda tarih sorularını yanlış yaptım guyda tarih çalıştım yanlışım çıkmadı vs vs
-
@bydaler hocam 20 kişinin 84 üstü beklediğini nereden biliyorsunuz ?
-
Tatilin son gunu artik,bakalim dguy gibi ne kadar sure aciklamayip rekor kiracak gib
-
Forumda maraş yazıp 85 üzeri bekleyen kaç kişi var kendisini belli etsin
-
@duyguuu37 @İlanbekleyenbiri @Obra kolay olduğunu düşünüyorsunuz ben kolaylık zorluk ile ilgili tartışma yaratmayacağım Kaç doğru beklediginizi merak ettim sadece? Kolay olduğunu düşünüp 75 bekleyen vardır zor der 90 bekler gibi mesela
-
@elinor-ostrom geçen sene 76 aldım bu sene 88 bekliyorum. Zor diyip 85-90 bekleyen çok
-
@elinor-ostrom kolay oldugundan ziyade ben farkli seyler anlattim aslinda ama neyse 85 88 arasi bir sey bekliyorum uygun mudur
-
@obra en azindan dediginiz gibi buradaki bir cok kisi zor zor diye sizlandi zor diyenlerden kimse 85 asagisini soylemedi simdi bunlar degilde sinava kolay diye cesitli yaklasim anlatanlarin uzerinde duruluyor:)ulkece bu bakis acisindan kaybettik zaten hocam neyse bakalim
-
Kahramanmaraş facebook anket linkini paylaşabilir misiniz bulamadım
-
Aydın varmı arkadaşlar
-
@elinor-ostrom 90a yakın doğrum var en kötü 88
-
@duyguuu37 @Obra tamam işte demek istediğim bu bana göre zor bir sınavdı ama bende 85kesin cevabı net olmayan sorularla daha fazla doğru bekliyorum
Ayrıca uygun mudur demişsiniz ben sizi yargılamadım ki:))