GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@bydaler bende sizin araliginizda bekliyorm hocam ama gib bu neyi dogru kabul eder tartisiyoruz maglum e birde yanilma payim var acikcasi sayi az olunca bunlar tedirgin ediyor
-
Ben de maraş yazdım 75-80 arasi beliyorum facebook kullanmadigimdan ankete katılmadım
-
@duyguuu37 Anketler gercegi gercekten pek yansitmiyor. Inanin bi amacı olmasa dahi işaretleme yapan insan bile oluyor beklediginiz gibiyse korkmaya gerek yok
-
@kaimoğlan insallah oyle olur hocam aciklansada bir an once onumuze baksak
-
@duyguuu37 Az kaldi diye umuyoruz
-
Sınav zordu deyip anketlerin 80+ çıkması çok tuhaf değilmi ya
-
@serra kesinliklee çok haklısınız. 80 altı hiç bı ıl kapatmaz bu gidişle
-
@serra İnandırıcı olmamış oraya bakıp umutsuzluğa kapılmayın
-
@paradoks89 aynen hocam bu gidişle gib kurum sınav sonuçlarnda rekor kıracak
-
@fernando-reges inşAllah hocam hiç bir il 80 görmez
-
Sınav zor falan değildi. Adam sınav sor diyor kaç bekliyorsun diyorum 90 diyor. Daha önce de dedim 80’i geçen iller olacak. 82-83’ü bile görecek bazı iller.
-
@obra bazi illerden kastin hangi iller mesela?
-
@obra aynen öyle kolay sinavdi bncede muhasebe daha kolay nasıl olabilir merak ediyorum.
-
@engin0516 geçen yıllardaki guy sınavlarıyla karşılaştırdığınızda bu sınav kolaydı diyebiliyor musunuz gerçekten ?
-
Sinav kolaydi zordu bu goreceli birsey ama su bir gercekki diger guy sinavlarindan cok farkliydi.. ama sinav cok kolaydi diyen arkadaslar zaten 90 ustu yapmisinizdir burayida takip etmenizi gereken bir durumumuzda yoktur bence onun icin cok kritik durumdaki arkadaslarin moralini bozmaniza gerek yok madem kolaydi siz mulakata calismaya baslayin bence
-
Sınav zor diyenler önceki yıllara göre kıyaslama yapıyor bunu idrak etmek zor olmasa gerek
-
Bu guy sınavına kadar kurum genelde son başvuran aday puanının en fazla +2 en düşük -2 puanıyla kapamış küçük bir analizle istanbul en yüksek kapatan il olacak ve bence bu olasılık 77-79 arasnda değişecek
-
@dovunque başkasının kolaydı zordu demesiyle hiç karar vermedim hocam son iki guya girdim kendim kıyaslıyorum benden daha iyi bilemez kimse o sebeple kimseye sormuyorum fazla itibar da etmiyorum yorumlara. sınav zordu derken bu sınavı dguy kpss mhuy vmy sayıştay ile karşılaştırarak söylememek gerek onlarla karşılaştırılmaz. Bi sınav, aynı ve farklı zamandaki sınavla kıyaslanır ki son sınavdan bir tık 2015deki guydan 3 tık daha zorlayıcı en azından çeldiricisi olan sorularla daha sık karşılaştım diyebilirim.
-
@obra Eski guy sorularını görmediniz herhalde böyle atıp tuttuğunuza göre
-
@obra Zor değildi hatta gelmiş geçmiş en kolay sınadı hatta.Hadi git az ötede oyna