GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@fs Haklısınız yapacak bişe yok yöneticiler sağolsun yasaklıyorlar en azından
-
@gencburokrat bunlar zaten çok tartışılmadi. Bı 3. Dereceye farklı diyenler oldu ama kısa sürdü. Hepsi bu şekilde hocam
-
@gencburokrat Teşekkür ederim arkadaşlar
-
Pzrt açıklanma olasılığı kaç
-
Sinava girmedim zaten kazanacagimada inanmiyordum.
-
@lilith kimse tahmin edemez gib eski gib değil.
-
@lilith {1/GİB x 1/DGUY x 1/GUY}/bayram faktöriyel
-
@sinan-taylan bende alican hocanın kitabını iyi bir şekilde calistigim için bu şekilde yaptım.millet çok başka şeyler söyler diye bir şey demedim bakalim kurum ne diyecek
-
@zenginmemur valla ben soruyu en son çözdüm 25 buldum tam işaretleyecekken satış fiyatı üzerinden sorduğunu gördüm sonra bir daha hesapladım 20 buldum bence cevap 20,ama kurum ne kabul eder bilemem.eger 25 bile kabul etse ben başka kurum sınavlarında ne üstünden sorarsa ona göre hesaplarım kâr i kimse kusuruma bakmasin
-
@lilith DGUY bile açıklanmazsa şaşırmam
-
Maraş için anket oluşturulmuş Face te maraş seçen arkadaşlar varsa katılabilirler.
-
@shanks Dguy açıklansa çok güzel olur
-
@bydaler hocam ankete katilim ne durumda face book kullanmiyorum ben maras yazdimda merak ettim
-
@bydaler benim de face yok acaba rica etsem kaç kişi katılmış ve sonuç ne aralıkta size zahmet bakabilir misiniz
-
@2761 sizde mi maras hocam o kadar yazdim kimseler cikmamisti
-
Maraş ı merak eden arkadaşlar katılım duşuk ankete. 84+ yapanlar cogunlukta gibi gorunuyor. 75-79 araligi onu izliyor.
-
Tabiki ankete her zamanki gibi nispeten iyi bekleyenler cogunlukla katilmiş. Bu şehrin de gorup gorebilecegi 77-78 olur. Ustu olmaz bence.
-
@kaimoğlan insallah oyle olur hocam 84+ cok iyi ama:(
-
Hala ankete göre kendini iyi veya kötü zannedenler var kimse etkilenmesin bu tür spekülatif şeylerden guy il tercihini anketlere inanıp yapanların mağduriyeti yetmedi şimdi de millet daha sonuç belli olmadan seviniyor üzülüyor
-
@duyguuu37 @2761 hocam.katilim.dusuk ,ama katılan kişiler gercekten.marasi yazan adamlar,siz kaç puan bekliyorsunuz?85 -88 arasi bekliyorum