GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@kenan-komutan kardeşim doğru tektir her hocanın farklı yorumlarını tek tek ezberleyemeyiz kar sorusundada daha önce çıkmış guy sorusu var mesela kurum satış fiyatı üzerinden karı sormasına karşılık doğru cevabı maliyet üzerinden kabul etmiş ama biz ne yapıyoruz doğru çözüm neyse onu kabul ediyoruz dediğin gibi olabilir erdal hoca öyle.yazmıştır belki ama diğer bütuñ kaynaklarda mal ve hizmet yazıyor ve ayraçının burdaki önemi belli veya yazmış olsa tamam derimde nasıl diyim
-
@shanks gecen seneki guy'a kadar sinav gecesi otobusle evine donerken sonuclari ogreniyormussun, tamam o hizi gectik de umarim dguy gibi bekletmezler
-
@gencburokrat hepsi doğru tartışmaya gerek yok
-
Pazartesi ile sonuçlar açıklansa da rahatlasak .umarım artık uzamaz
-
@muzgor Ben Mersin'den korkudan saat 10'da çıktım hocam sabah 5,5 gibi vardım.Normalde İst'da oturuyorum herhalde oradan çıksam saat 7-8'de çıkardım.Açıkçası burada hem bayram sınavı eleştirisi hem de uyarı yaptım.İst'da oturanlar çok çok erken çıksın diye...Yazık olmuş emeklerinize
-
@gkhn-gnr gibin işi gücü yok hangi dershane hocası hangi anlamda kullanmış onumu araştıracak.
-
Sınav sonucu bu kadar uzayacaksa soru-cevapları yayınlamaları gerekir.Ondan sonra istedikleri zaman açıklasınlar
-
gib artık 1 aydan önce açıklamıyor sonuçları.
-
@kenan-komutan GİB'in işi gücü yok "sadece Erdal Ünsalda yazan" bir bilgiyi soracak öyle mi hayal kurmayın bana bir tane tanım daha gösterebilir misin tanımda sadece mal ifadesi geçsin!
-
@fs yahu piyasada Erdal Ünsal özeti olmayan kitap mı var.adam açık açık yazmış iktisat literatüründe aksi belirtilmediği sürece mal ifadesi ile mal ve hizmetler kastedilir diye.bildigin butun tanimlarda yer alan mal ve hizmet yerine mallar diyebilirsin.cikmis soru ezberleyen tipler kendini iktisat profesörü sanmaya başladı.
-
Küfür sebebi ile kaldırılmıştır.
-
Pişman oldum üyelik açtığıma
-
@kenan-komutan al işte bu adamlar güya bürokrat olacak lan az karakterli olsan böyle konuşamazsın yüzüme konuşursun
-
@kenan-komutan pişman olduysan bir daha gelme.
-
@kenan-komutan sayın dingil, sen cari işlemler hesabının alt kalemlerinde ‘iktisadi mallar’ diye gördün mü yoksa mal ticaret dengesi-hizmetler dengesi diye ayrı mı lütfen cevaplar mısın?
-
Sonuçlar açıklanana kadar sayfaya girmemek herkes için daha sağlıklı olacak gibi gözüküyor
-
@birgarip bencede artık doğru yanlış herşey karıştı
-
- iktisadi mal ihtiyaç giderme özelliği taşıyan mallara da denir bu tanıma göre evde yapılan pasta iktisadi mal iken gsyh’ya dahil edilmez. Demem o ki tanımları birbiri yerine koymanın bir anlamı yok. Gsyh tanımı bir tanedir ve mal hizmet ayrı ayrı geçer.
-
@istatistikçik bi söze.bakarım söz mü bi adama bakarım adam mı diye bu lavuğa tam uydu
-
@istatistikçik hocam böyle adamlar ömürleri boyunca bir yere gelemez çünkü adamın kendine hayrı yok...
bugüne kadar defalarca soru tartıştık kimsenin kimseye en ufak hakareti olmadı ama işte böyle adamlar geliyor istediği cevabı alamayınca küfredip gidiyor buna bir çözüm bulunması lazım...