GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@zenginmemur senin sıkıntıların var. Ama ben yüzgöz olmak istemiyorum.
-
@lilith ilk derece mahkemesi olarak baktığı davalar var yani evet verilebilir.
-
@zenginmemur
Hoca çözmüş valla hocayı tanımıyorum ben muhasebe sorusunda bir şey diyemem ama matematik konusunda benden iyi olduğunu düşünmüyorum. O sorunun cevabı net. -
@eliff ortalama satış karı
-
arkdaşlar hüseyin bingöl hocamla biraz önce kira sorusu için yaklaşık 12 dakikalık bi telefon görüşmesi yaptım özet olarak geçiyorum.
aslında bu kaydın en olması gereken alınan diğer avanslar olması gerektiğini söyledi çünkü fatura kesilmek zorunda değildir dedi ama o hesabın olmaması durumunda 380/480 hesabının kullanılması ve bilanço hesabında tutulması işlemeye daha uygun olacağını söyledi aynı söylemleri fatih dalkıran hocam da tekrarlamıştı daha önce. -
@lilith soruda mal diyordu
-
Bence bu sınavda iptal olması gereken bir soru varsa o da sadece iktisat tanım sorusu işsizlik reel gsyih ve büyüme şıklarının tamamı da bariz olarak eksik ve hatalı. Ben Marmara üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum Nurdan Aslan tez danışmanım kendisine arayıp bizzat sordum şıkları da tek tek söyledim aynen böyle yazdığını üçü de hatalı dedi hizmetler kaleminin ne kadar önemli olup olmadığını özellikle belirttim sadece mal yazarsa mal ve hizmetleri kapsar mı dedim faktör gelirleri hizmet olarak tanımlanır biz de böyle anlatırız ancak faktör gelirleri özellikle belirtilmezse mal ve hizmetler denmelidir çünkü önemli bir kalemdir ve cari işlemler dengesinde bile ayrı bir kalem olarak yer bulmuştur dedi. Elçiye zeval olmaz aktaracaklarım bunlardır ama kurum bu soruyu tek cevaptan kabul ederse diğer iki şıkkı işaretleyen önemli bir kısmın canı yanabilir dostlar. Hakkımızda hayırlısı. Sonuçta gib bu hangi cevabı kabul edeceği belli olmaz belki de cevap hiç konuşmadığımız son şık olabilir sahi d şıkkı neydi yahu
-
@lilith ortalama satıs fiyatı uzerinden kar nedir ? Diyordu hocam
-
@alika28 bu sorunun tüm şıklarını hatırlayan var mı Allah rızası için yazsa
-
@obra terbiyesizlik yapma bu sana son uyarım
-
vdk sınavı için grup kurduk.
-
Arkadaşlar sorular için bu kadar tartışmaya birbirimizi kırmamıza gerek yok. Geçen sene tartışmalara göre 84 beklerken, sınav sonucunda 92 alan çok yakın arkadaşım var. Yani önemli olan gibin ne kabul ettiği
-
Arkadaşlar iyi akşamlar.ben bayram trafiğinden dolayı sınava giremeyenlerdenim acaba daha önce böyle bir sebepten dolayı telafi sınavı yapıldığı olmuş mu bileniniz var mıdır her ne kadar bayram trafiğini düşünmek gerekiyorsa da bu güne sınav koymak ne kadar doğru oldu bilmiyorum bundan dolayı mağdur olanlar da var gibi
-
@muzgor telafi sınavı olduğunu hiç duymadım hocam olacağını sanmıyorum
-
@genclerbirlikli şöyle bişi de var daha önce bu Sınav bayram arefesinde olmadı diye biliyorum .tamam eyvallah düşünmemiz lazımdı düşündüm de ben şahsen bayram trafiğini lakin bu derece olacağını tahmin etmek zordu diğer giremeyen arkadaşlar gibi sonuçta benden kaynaklanmayan bir sebep yok mu ortada.bi yerde de gib de uzmanlar için böyle bir şeyden dolayı telafi oldu diye gördüm ama bilmiyorum yinede.şimdi diğer giren arkadaşlara haksızlık olsun da istemem lakin bu kadar beklettiler bi de bayram Arefe’sine sınav koydular bence bi telafi şansı olmalı
-
@futureguy böyle denince çok korkuyorum doğru kabul ettiklerimiz falan da bir sebeple yanlış çıkarsa daha düşük de alabilirim, çok saçma değil mi ya doğru doğrudur işte, 80 aşağısı alırsam gerçekten şok olacağım
-
@muzgor sanmiyorum telafi olacagini,onceki guy sayfasinda biletlerimi almis olmama ragmen boyle bir erteleme talep edelim mi diye oneren arkadas oldu,bende destek verdim cunku magdur bilet sorunu yasayan birkac kisi cikti sonra linc ediliyordum ne ertelemesi diye magdur olanlarda araclariyla gidenler ile irtibata gecti,orayi takip etseydiniz keske,ben biletimi almadan once gib e danistim bir erteleme olur mu diye,oyle bir durum olamayacagini soylediler,malesef sinav tarihi cok onceden duyuruldu o sebeble idarenin bir kusuru yok telafi yapacaklari bir durum oldugunu dusunduklerini sanmiyorum,kesinlikle yanlis anlamayin bu sekilde bir rakip elendi gibi bir hazzim yok sadece dusuncem ve realite bu sekilde
-
@duyguuu37 trafik bekliyordum da bu derece aşırı yoğun olacağını bilsem daha farklı davranırdım da .telafi edemiyorlarsa neden bayram arefesine verirsin ? Bi sürü insan geliyor bunu düşünmüyorlar mı yazık gğnah ?bayram Arefe’sine koyuyorsun bi de sonra telafi yapmıyorsun trafik yüzünden gelemeyenkere onu da biz mi düşünelim tamam düşünelim de nereye kadar???????
-
@muzgor dogrudur hocam pazartesi bi arayin isterseniz umarim gonlunuzce olur
-
@duyguuu37 koca 2017 yılını bir hiç uğruna mı çalıştım bi bayram trafiği dolayısı ile sınav kaçırmak için mi başka arkadaşların da talep etmesi lazım bi kaç yere mail yolladım