GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@falanfilan hocam siz doğrulsrınızdan eminseniz mühim değil. Benim asıl kastettiğim 1 haftadır yanlış olan soruda hala doğru diye diretmenin boşuna olduğu. İstersen cb ını getir o soru yanlış yani, ne diye çırpınıyorsun.
-
@muzgor Olay bayram değil Ak parti kongresi vardı o gün
-
@shanks yani mücbir sebep mi diyorsunuz hocam
-
@muzgor Yok tedbirsizlik diyorum her seferinde en berbat güne denk getirmeyi başarıyorlar.
-
@shanks hem bayram Arefe’si hem kongre olunca mağduriyetler oluştu sayısını tam bilmiyorum ama az kişi de değildir tahminimce telafi sınavı yapılmalı diye düşünüyorum şahsen
-
@muzgor bayram vs. kargasa olur diye balıkesirden 16 eylül'de Ankara'ya geldim. 1 gün ortalıkta dolandım takıldım. Ayın 18'inde bayram trafik olur şu bu diye 5:30'da uyandım 6:00'da elvankentten yola çıktım gitmem gereken mesafe normalde 50dk. trafik felan olmadı benim güzergahımda 3 saat orada kumruları izledim. Demem o ki eğer hakkın yeniliyorsa bu ülkede seni düşünen hiçkimse olmaz hocam. Sanmıyorum telafi sınavı vs yapacaklarını. Sen kendini düşüneceksin. Bu herkesin başına gelebilir.. bunu yaşamamak için 1 saat değil gerekirse 2saat 3 saat önceden sınav merkezinde bulunmakta fayda var.
-
@morand ben zaten otobüsle geliyordum İstanbul’dan zaten otogara gelsem metro ya binip 3 durak sonra inicekti m ALLAH ın izniyle gerisi yürüyerek de gidilebilirmiş 7.30 daki varış saati oldu 11.20
-
Arkadaşlar gerçekten de tebrik ediyorum. Önümüzde kaymakamlık, YSK vs sınavları olmasına rağmen bizim başlık halen de popülerliğini koruyor ilk sıralarda hep. İnanılmazsınız nasıl bir azim bu
-
Bu gün de şöyle bir göz attım buraya ciddi ciddi morelim bozuldu sınavdan 2 gün sonra en fazla 15 yanlış beklerken buraya göre 20 yi buldu sanırım böyle giderse sonuçlar açıklana dek 25 de bulacak ayrıca sınavdan sonra bazı tipler dahil oldu ve soruları tartışmadan ziyade kendi doğrularını kabullendirme çabalarındalar anlam veremiyorum doğrusu olan oldu zaten şu saatten sonra çokta birşey değişmez arkadaşlar temennim o ki onca emek verdik bu günlerinin hayalini kurduk iyi kötü hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşalh
-
@muzgor Sınav gününü bile düzgün seçmeyen.Telafi sınavı hiç yapmaz bence
-
@muzgor Hocam cok gec saate kalmissiniz.Mumkunse 5 te inecek bir otobuse vs binseydiniz..Ben ilgoc icin ankaraya indigimde saat 5 ti kizilaya indigimde aksamdan kalma sarhoslar eve donuyordu..Birde bayram oncesi yazik etmissiniz ️
-
@enki böyle olacağını bilsem öyle yapardım gözüm korktu ki 2 eylüldeki sınavlar için önceki gece saat 11 otobüsüne bilet aldım
-
Daha once girdigim sinavlarda bir cok duyumcu olurdu, cogu yalan soylemesine ragmen guvenilir bir iki hesap illa ki olurdu ama neden bu sinavin ne zaman aciklanacagina dair bir duyumu olan yok?
-
@makablinesamil pazartesiden cumaya kadar muhtemelen açıklanır hocam.
-
@makablinesamil Eskiden ne yaptığı iyi kötü belliydi gibin artık 1 ay bekletse şaşırmayız
-
@shanks dguy dan bu yana 20 gün geçti bile
-
@baybatur Aynen onun için bile umutlu değilim.Pazartesi açıklanmazsa şaşırtmaz
-
@kenan-komutan her geçen gün daha neler duyacam diye şaşkınlıkla beklemekteyim mal hizmetide kapsıyomuş ha.vay be
-
@gkhn-gnr Erdal Ünsal mikro iktisat 11.baski syf 6 yı okuyabilirsin.ama senin gibiler okumadan da en dogrusunu bilir.
-
Arkadaşlar bazı sorular benim muallak listesinfe kalmış, bunlar netleşti mi ?
Reel konjonktür
3. Derece fiyat farklılaştırması
İtiraz
Sonucu 500 olan soruBen bu cevapları verdim, doğru yanlış ya da tartışmalı durumu nedir bunların ?