GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@fernando-reges Zormuş demek ki bazılarının kapasitesini aşıyor bunu anlamak.
-
@2iki geçen yıllarda olanlar genelde daha kolay iki yıl hariç ama ben geçmiş sınavlarla değil genel olarak değerlendirdim. Geçmiş yıllardan 2 sınav hariç zor kişisel düşüncem
-
Gecmis sinavlarin tekrari cok kez oldugu icin kolay geliyordu e tabi cok kolay sorularda vardi zor sorularda,tarihlerini tam hatirlmadim ama gecmis 2 yilin saglam sinavlari vardi,bu sinavdada zor sorular ve kolay sorular vardi ozellikle muhasbe (birkac soru haric)muallak sorular da elbette bize gore var,gib icin evet iyi bir sinavdi ancak alan ogrencisi icin ve devamlilik elde etmis calisan insanlar icin bence zor degildi,bazi şıklar o kadar alakasizdi ki cok rahat eleniyordu,soru olarak zor gelen bircok seyi şıklara gecince rahat yapabilirdik,linç edilmek istemem ancak misal dguy un sorulari kolay şıklar ise dusurucuydu,bunun gibi ama gib sasirtti mi evet soru ezberleyip giren hasbel kader sinav hakki kazanmis vb insanlar icin bence eleyici oldu keske gecmis yillarda alinan (bazi yillar)personel icinde su sinavi yapsalar:)
-
@tertip hocam sizi Gaziantep BŞB müfettiş yardımcılığı sınavından hatırlıyorum yollarımız bu kez de maraşta kesişiyor galiba ️
-
@bydaler 80 civarı bekliyorum ama sanırım yüksek kapatacak gibi endiseliyim açıkçası
-
@2761 Maraş için 80 yeterli olur bence hocam
-
@fs umarım yeterli ömür hocam
-
@duyguuu37 Sınavı zor yapan sormayı bilmemeleri bir soru soruyorlar ülkenin en iyi muhasebecileri farklı cevaplıyor.
-
Linç etmeyin ama sınav gerçekten zor değilmiş cevaplara bakınca anlaşılıyor her derste birkaç zor soru var gerisi normal guy ayarında sorular. Mesela çıkmıs soru da vardı icra iflas 2 soru var birisi 2017 kpss diğeri 2018 kpss sorusu..
-
@shanks bu her soru icin gecerli degil hocam,ki bunu da belirttim zaten,bilmiyorum gib aciklasaydi ogrenirdik ama malesef
-
Sınav zor değilse neden bir haftadır soru tartışıyoruz ?
-
Anketlere pek aldanmamak gerek.Dusuk bekleyen adam moral bozukluguyla ne anket cevaplar ne de foruma girer.
-
@futureguy Soru tartısmak her sınavda olur. soru kökünü sen farklı okumussundur ben farklı o yuzden tartısma olabilir bu soruyu zor yapmaz ki. mesela muhasebede 3-4 soru dısında zor soru yok bence her sene cıkan sorular
-
@duyguuu37 Her soru değil tabi ama bu tür sorular zaman hatta dikkat kaybettiriyor.
-
Sınav yapılacak bi sınav onda sıkıntı yok 2-3 yıldır bu işin içinde olan insanın max çıkaracağı yanlış sayısı 10 ama gününde olamamak diye bişey var bence çok önemli bi olay okuduğunu anlamamak yada soruyu çok saçma yorumlamak insanı sınıra atiyor can sıkıyor
-
@shanks geçen sene 76 aldım. Tüm sınavları gördüm. Bu sınav en kolaylarından biriydi sonuçlar açıklanınca görcez.
-
@warneverchance görüşümü söyledim. .
-
Kolaylık zorluk göreceli. Sınavla ilgili konusmak gerekirse hala sorulara baktigimda birkac kez okudugum oluyor. Ilginc bir sinavdi. Sinav aninda eyvah guy elden gidiyeeaah dedigim ancak ciktiktan ve sorulara baktiktan sonra nasiiii ya dedigim mutlu oldugum bir sinav oldu. Ezber bozması acisindan eleyici olmasinin yaninda kolay sorular elbetteki vardı. Ancak diger guy sinavlari ile kiyaslarsak bence birkac gomlek daha kaliteli ve eleyici bir sinavdi. Zor ama neden herkes 80-85 bekliyor kismina gelecek olursak, birincisi bunu sonuclarla gozlemleyecegiz ikincisi artık bu tip sinavlarda 80 ve uzeri yapmanin cok da olaganustu bir şey olmadigini artik daha sık gorecegiz. Her gecen yil gelişiyor ve iyileşiyoruz. Kolayliktan ziyade adaylarin mukavemetleri artiyor seklinde yorumlamak daha mantikli gibi geliyor. Yine de şahsi kanaatim olsa olsa İstanbul 80 i gorur diyecem de o da 600 kisiye hitap ediyor 80 ve ustu kardeşlerim yatın uyuyun :))
-
@i̇lanbekleyenbiri geçen yıl zor muydu peki muhasebe zor olan muhasebe sorusunu ben sana söyledim sıfır hocam, yine de 80le kapattı herkese doğru yansıtılan soruları hesaba katmamak gerek ayrıca bu yıl geçen seneki sıralamalarla kapatan şehir çıkmadı. bu yıl yine 20-25 varki kolay ama %80i patlatan bi soru oldu ayrıca kira sorusu da şahane bi soruydu fakat gerçek cevap şıklarda bulunmuyordu o olsa idi doğru yapanların sayısı %8i geçmezdi ancak insanları yine 2ye bölmeyi başardı
-
Çözdükten sonra kolaymış ya onu anladım gibi kelimeler şuan Sayıştay başlığında da dönüyor arkadaşlar yapmayın. Siz zaten şuan alan ile ilgili her soruyu cozcek bilgiye sahipsiniz ama bu sınav anında öyle olmuyor malesef ve arkadaşların dediği gibi gününde olmak diye bir şey var.3-4 soru bı kere şansa kadere doğru yapılacak soru var . Ayrıca faiz sorusu , buzdolabı sorusu , reel konjektur teorisi , kira geliri sorusu , iç borç sorusu , program bütçe vb gerçekten güzel sorular vardı dguy da belki bu kadar yoktu.dguy muhasebe de biz kist amortisman tartıştık halbuki bildiğin aylık hesaplama yani . Guy başarılı bir sınavdı kim ne derse desin anketlere de takilmayin millet her sorusunu doğru kabul eder olmuş.85 bekliyordum 75 gelmiş yazıları bile görebiliriz açıklandıktan sonra