GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@fernando-reges neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestirmek çok güç o kadar bilgi kirliliği var ki kimin ne dediği belli değil.
-
bugün açıklanır mı
-
@i̇lanbekleyenbiri
Biz nerden bilelim yav
Keşke duyumum olsaydıda şu gün bu gün diye konuşuyor olabilseydim olabiseydik -
Herkes arasa sıkıştırsakmi biraz
-
@m-ali34 bütün duyumlar patladı kimse duyduğunuda söyleyemiyor:)
-
@m-ali34 hayır biri açıklanabilir yazsın bari:)) acıklanmaması için sebep kalmadı
-
@i̇lanbekleyenbiri facede kaçla kapattığı paylaşılmıştı bilginiz varmı ? asparagas da olsa merak işte
-
@sanchez06 hangi il
-
@i̇lanbekleyenbiri ankara yı da gören arkadaş varsa ben de merak ettim
-
@kubrabaris
ADANA ...........76
ANKARA.........78
AYDIN..............77
BALIKESİR....77
BURSA.......78
DENİZLİ....79
D.BAKIR...77
EDİRNE....78
ESKİŞEHİR...75
İST....81
İZMİR ....78
MARAŞ ...78
KAYSERİ 76
KONYA 76
MALATYA 79
MANİSA 77
MERSİN 74
MUĞLA....78
SAKARYA...79
SAMSUN....78
URFA.... 76
TRBZON...78
ZONGULDAK....78
bu facede yayınlanan liste -
@t-robert-malthus çok teşekkür ederim
-
@i̇lanbekleyenbiri ENTRY-NİCK uyumu
-
@kubrabaris başka biri istanbul 77 diğer illeri bilmiyorum ort. 75 en yüksek kapatan 79 dedi.
-
@t-robert-malthus Heyecanlandırdın beni dostum
-
@fernando-reges ben bişey yapmadım ne paylaşıldıysa onları kopyala yapıştır yaptım
-
@t-robert-malthus oyy kalbim bir an atak gecirdi
-
Biraz önce konuştum çalışmalar devam ediyor bu hafta açıklanması muhtemel dedi telefondaki kişi. Anlayacağınız farklı bir gelişme yok bekleyişe devam.
-
@t-robert-malthus arada böyle liste paylaşın da acıklandı hissine kapılalım güzel duyguymus:D
-
@i̇lanbekleyenbiri daha çok liste var ohoo canı sıkılan fantazi yapmış hepsini kayıt ettim bakim kim tutturcak
-
Bu liste bildiğim kadarıyla geçen hafta paylaşıldı, eğer açıklanacak sonuçlar bu liste ile aynı olursa ben sınavın şaibesiz yapıldığından şüphe ederim. Sınav kurulundan tüm şehirlerin kaçla kapattığını sızdıran birisi eminim sorular hakkında da bilgi sahibi olmuştur.