GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
twitter etkinliğimiz başlamıştır, hem tag hem de ortak metin
#GuyDguyAçıklansın
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı @hüseyinkarakum @cengizyavilioglu -
Twitira etkinliğe gelin arkadaşlar boş boş beklemekten bir şey çıkmaz
-
@can-mavi hocam katılım yetersiz kaldı. bir dahaki sefere akşam vakti yapsak daha iyi olur.
-
@james-buchanan bence kpss a grubu çalışanları duyarsız
-
Arkadşalar katılım gayet iyi moral bozmayın en kral zamanımızda 400 500 kişi katılıyor şuan 150 civarı katılım var gayet güzel böyle devam bu tag üzerinden akşama kadar twit atabiliriz
-
Ali Rıza Emmi bugün de gelmeyecek anlaşılan
-
@bayke hahaha çok iyidi bu
-
@keynesin-faizi twitter'de görmüştüm çok hoşuma gitmişti :))
-
forumda büyük sessizlik var Twitter etkinliğine bile az sayıda insan katılıyor bizi ne hale getirdiler yazık gerçekten
-
En yakın zamanda bir işe girip çalısmaya başlamak en hayırlısı sanırım . A grubu artık çile valla . Yazık emeklere .
-
Arkadaşlar açıklanacağa benzemiyor erken falan diyeceksiniz ama gazeteye ilan vermek nasıl olur ne kadar toplayabiliriz onuda bilmiyorum ama resmen aylarca bekleyeceğimizi hissediyorum artık...
-
BUGÜN DE YALAN OLDU
-
Yarin etkinlige ayni saatte devam edelim arkadaslar?
-
Arkadaşlar merhaba. İlan geldikten sonra çalışmaya ne kadar vaktiniz kaldı?
-
@malianestezici 2 ay
-
2018 KPSS p48 80.00 puan + olanlara bu süreç için verebileceğiniz öneriler nelerdir? Ne zaman çalışmaya başlamalıyız örneğin.
-
@muhalba Valla öncelikle bol bol sabır tavsiye ediyorum arkadaşım... burada yazılanları okursan anlarsın az çok süreci
-
@muhalba günde birkaç saat bakın yeter o da konulari unutmamak adina.cunku süreç uzayıp gidiyor ne zaman alima çıkarlar muallak daha bizim sonuçlar belli olmadi mülakat gvs derken 1 yılı bulur
-
@muhalba ben bırakmıştım 5 6 ay sonra ilan kesinleşince başladım sanırım 2 aylık bir süreç. yetiyor guy için ama unutmamak adına arada tekrar edip soru çözebilirsiniz.
-
@muhalba Benim geçen sene aldığım puan.Açıkçası Guy'dan başka bir işe yaramıyor.Eskisi gibi Mhuy,Duy olsaydı heyecan yaratabilirdi.Soru çözerek bilgileri taze tutmak şimdilik yeterli