GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Gib ile Ptt kafa pası yapıp da süreci aynı günlere denk getirip, adayları Ptt veya Guy seçimine mi zorlamak istiyor acaba? Çok mu sayko oldu?
-
Yazılı sınav sonuçlarını bile böyle bekliyor olduysak mülakat tarihi ve sonuçlarında kim bilir neler yaşayacağız. Her gün daha kötüye gidioruz Allah sonumuzu hayır etsin.
-
@gokhann valla ben kafadan 6 ay diyorum
-
Numara neydi gibi bi arkadaş yazabilir mi
-
Bugün de açıklanmazsa haftaya kalacak belirsizlik çok kötü , dün biri cuma saat 4 te açıklanacak demişti bakalım dediği doğru çıkacak mı ?
-
@mylord bende o yazıyı gördüm bi umut bekliyorum.ama acıklanmazsa o duyumcu emin olsun cok kişinin ahını alıyor umur vererek
-
@mylord eğer bugün gün içinde gece saatleri de dahil olmak üzere açıklamaz ise bekledikleri bişey var demektir ortada bir sorun olmasa bu kadar geciktirmezler acaba dguy dan dolayı mı bizim sonuçları da bekletiyorlar
-
@escobar evet Maalesf çoğu kişi bu önemli konuda böyle gereksiz paylaşımlar yapabiliyor insanların umutlarıyla oynayabiliyor umarım dediği doğru çıkar da bu belirsizlik son bulur diyelim
-
@cerkes46 bende hep aynı cevabı alıyorum bir durum var ve o bekleniyor yoksa bu kadar gecikmesinin bi anlamı yok muhtemelen bu gecikme de dguydan dolayı zaten üstadlar bu konuda gerekli açıklamalar yaptı
-
Devlet sırrı istemiyoruzki arkadaş..En azından şu sebepden dolayı açıklamıyoruz deyin
-
@emre1910 onu diyecek babayiğit nerede
-
düşünüyorum da acaba mülakat tarihi mi ayarlanıyor.
-
@busus düşünmeyin çünkü mülaktat bu gidişle 6 ay acıklanması bi 8 ay bakın ne güzel de tasarruf yapıldı biz uyumaya devam .
-
Şaka gibi gerçekten . Ne biçim bir sürece girdik biz ya
-
Bugün de açıklanmadıdaha ne kadar bekleyeceğiz acaba...
-
Bu haftada gitti gelecek hafta için de umudum yok
-
@shanks belkide bu gece acıklanır al sana duyum linc edin beni
-
hadin bir etkinlik edelim desek, etkiliğe katılan sayısı 300 500 kişiyi bulmuyor hatta 100 kişiyi bulmuyor, ama lafa geldi mi herkes yazıyor... bu kafa çok daha semerle yük taşır... devam....
-
@shanks benimde gelecek hafta için umudum yok. Ne yapıyorlar ne oluyor orada kim bilir
-
Cidden can sıkmaya başladı.Memleketten geldim evde bomboş sonuç bekliyorum.Oyalanacak birşey bulmalı..Kendimi arabadan,eşşeğe binmiş gibi hissettim