GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@falanfilan Sınav günü haber yapmış adamlar
-
Yarın da açıklanmaz ise ben umudumu yitirecem artık çünkü bakanın önüne falan gitmiş dendi bakan da çok yoğun sayın cumhurbaşkani ile yurt dışı ziyaretleri yapıyorlar bizim sınav kağıtlarına sıra gelene kadar biraz daha zaman geçer galiba inşallah öyle olmaz
-
@falanfilan bu teki için değil İİBF li avlamak için hazırlanmış bir haber. Diğer haberlerde böyleyse yandık
-
@mrnobody *tepki
-
@mrnobody hocam tam anlayamadım ne demek istediniz, haber sonuçta bizden biri göndermiş demek ki kendi başlarına süreci takip edip haber yaptıklarını düşünmüyorum, e nasıl iibfli avkaniyor ki böyleyse bu ne demek?
-
guy yarın saat 16.00'da açıklanacaktır.Bilgilerinize arz olunur.
-
@gibci66 kaynak hocam, twitterda da cumayi işaret edenler var ama hepsi hissiyat
-
@gibci66 hocam kaynak ne
-
@gibci66 hesabınızı yeni açmışsıniz yasaklanirsiniz şimdi ama inşallah yarın akıbetimiz belli olur, hangi haftaya son hafta gözüyle bakacağımizi şaşırdık
-
Bu haftadan baya bi ümitliydim ben.şaka maka cuma geldi ya la
-
@gibci66 dguy dan birşeyler söylese diğer başlıkta neşemizi bulalim
-
@gibci66 nerden duydun kardeşim
-
@gibci66 bugünde açıklanabilir mi bunu mu anlamalıyız yoksa bugün tası tarağı toplayıp yağrını mı beklemeliyiz.
-
@t-robert-malthus yarına kadar yazmamış hocam yarın 16'da yazmış. Face'de cuma diyen olmuştu bu o arkadaş heralde.
-
@falanfilan kastettiğim şuydu dostum. Bu haber sınav daha yapılmadan hazırlanmış. Hani şu tarz haberler vardır. ' kpss sınavı yapıldı peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Detaylar haber in içinde... ' tarzında. Buda o tip haberlerden. Yani senin benim gibi iibf li lerin haberi görüp merak edip tıklasin diye hazırlanmış. Tepki için hazirlansaydi sınav günü değil bugünlerde hazırlanmış olması gerekirdi.
-
@gibci66 Yozgatlı kardeşim çok iddalısın
-
YARIN 16.00 BÜYÜK İHTİMAL AMA MAĞLUM ORTAM BELLİ . İNŞALLAH SİZE MAHCUP OLMAM
-
@gibci66 bu duyuma göre benim duyumcunun duyumcusunun duyumu patladı işlh yarında sen patlamasın da açıklanır kurtuluruz
-
Biz yine de bu aksam 21.00 Twitter da etkinligimizi yapalim arkadaslar malum duyumlar bu gun yarin diye diye sonuc vermiyor
-
@gibci66 tamam da kaynağınız nedir? net saat bile vermissiniz. Siz söyleyin kaynağı bırakın kaynak mahcup olsun.