GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@shanks nasıl yoktu ya vardı imza
-
@omer Soru kitapçığında yoktu
-
@pablomu Cevap program bütçe gibi geliyor hocam. Liste için elinize saglik.
-
@pablomu gelir vergisinden hangisi kaynaktan kesme yolu ile alınır gibi bir soru idi
-
@fs Pardon optik demişsin uyarmaları lazımdı inş sorun olmaz
-
@pablomu valla bravo çok sağolun emeğinize sağlık başarılar dilerim arkadaşım
-
@shanks daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba
-
@pablomu teşekkürler sorular için ne kadar doğru acaba bunlar yaa çok yanlışım var gibi
-
@pablomu emeginize saglik hocam yalniz su borclar sorusu mali tevdi ve tazminat degil mi borclu nasil sozlesmeyi fesh eder ki,birde tazminatli bi soru cozmustum boyle ama bilenler aciklarsa guzel olur,belki aciklandi bilmiyorum eve yeni ulastim simdi bakiyorum tesekkurler
-
@fs Bilmem ki.Normalde önemsemezler kpss değil bu birinde sorun olmadı diye duymuştum ama en iyisi arayıp sormak
-
@pablomu 95. soru yanlış olmalı aylık düzenlenmeyi yapmışsın fakat aylık düzenleniyorsa ekstradan belirtilmeli. cevap 40-80 olmalı.
2. olarak buzdolabı fırın cevabı doğru sanırım çünkü çeldiricisi oto-oto yatay birleşmedir kesin.
itiraz defi ben defi dedim sadece hak kelimesinden dolayı itiraz da olabilir.
program performans sorusu da yanlış olabilir diğerleri doğru gözüküyor. -
@shanks kitapçıkta yoktu aynen ama optikte vardı
-
@kaimoğlan hocam ben de fayda maliyet esası performans ve sıfır esaslı bütçe sisteminde olur diye biliyorum. Program da olabilir ama performans sanki bir adım önde
-
@ShankS arayayım bı sağolun hocam
-
@fs sende sağol
-
Imza cok sorun olmaz galiba gorevli bize tc kimlik nonuzu ve kitapcik kodunuzu unutmayin da en muhimi onlar demisti birde kendileri cikista tek tek inceleyip 3 paraf attilar cikista imza attigimiz o kagida,unuttugunu soyleyen arkadasim belki sizdede baktilar atmissindir
-
@duyguuu37 inşallah aynısıdır bir vesvese geldi gitmiyor ..
-
@fatihmavcu aynen hocam su an tanimina bakiyorum fayda maliyet program butcede gecmiyor bende performans diye dusunuyorum
-
@duyguuu37 Alacaklının temerrüdünde borçlunun hakları malı tevdi etmek ve sözleşmeden dönmek. Temerrüt söz konusu olunca sözleşmeyi feshedebiliyor borçlu
-
@fs inşallah atmışımdır bir vesvese geldi gitmiyor