Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
@aytenka Maalesef dostum.
-
@atlantiss23 Dostum teknik bakımdan ne yazik ki size yardimci olabilecegim tek bir husus dahi yok. Ben adminlik ve editörlükle görevliyim. Daha evvel de söyledim. Bu konuları cözecek kişi ben değilim. Keza gün içerisinde en az 70 80 farklı kişiden mesaj alıyorum. Anlık dönüş elbette sağlayacak kadar vaktim her gün olmuyor. Bunu da eklemiş olayım.
Bir diğer konu da bu iş bölümü içerisinde bi dünya çalışan kişiden sadece bir tanesiyim. Taleplerinizi info@tercihiniyap.net adresine iletin. Doğrudan tüm yönetici arkadaşlar görsün. Ekibin bir yarısı forumda yapılan yorumlardan haberdar dahi değil bunu da söyleyeyim.
Forum berbat olabilir dostum, bu düşünceye ancak saygı duyarim. Lakin bana tepkinizi haksız ve yersiz buluyorum.
Iyi akşamlar -
bir de Allah Rızası için şu iletilerimizi silebilelim ya da düzeltebilme süresini saniyelerle sınırlamayın lütfen.
-
@sblue Bu konuda düzenleme yapılmasını ben de istemiyorum dostum. Bunu suistimal edecek çok fazla kişi var. Ortalığı karıştırıp iletisini silip gidenlerin bir anlamda ardını biz toplamakla uğraşıyoruz. O yüzden herkes sorumlu davranabilmeli, yazdığını ölçüp tartabilmeli diye düşünüyorum. Fevri bir yazı için ya da yazım yanlışı için verilen süre bence kafi.
-
Evet arkadaşlar teknik ekibimizin gayretleriyle sitemizin forum kısmı epey toparladı diye düşünüyoruz. Hız açısından, reklamların yerleşimi açısından ve rahatsız olduğunuz diğer konular açısından epey bir düzenleme yapıldı. Beklentileriniz karşılandı mı?
-
@paretowilfredo telegram paylaşımlarını bıraktınız mı?
-
@blueberry yok dostum devam ediyoruz. Bir iki puruz oldu bir gun icin duraksadik. Yeniden basladik
-
Dostlar forumda etiketleme yapamiyirum