2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
İdari Yargı İçin varsa Ahmet nohutçu yoksa herhangi bir kitap Pdf si olan var mıdır ?
-
@venica, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky hocam mahfi hoca dışında sağlıklı makale pek bulamıyorum tavsiye ettiğiniz var mı, bir de şu Abuzer Pınar yerine başka bir kaynak bilmiyorum Benim aram hiç iyi değil Abuzer Pınar’la
Hocam yazar isimleri yukarıda telaffuz edilmiş benim özel olarak ekleyeceğim yok. Size tavsiyem dediğim gibi ekonomik konular üzerine google 'da arama yaparsanız çok sayıda akademik çalışma bulabilirsiniz onları okumanız çok yararlı olacaktır. Ayrıca eskinin kalkınma bakanlığı şimdinin strateji bütçe başkanlığı websites inde en güncel verilere gayet sade tablolara ulaşabilirsiniz. Diğer tavsiyem önümüzdeki günlerde çıkacak orta vadeli planı okumanız. Başarılar.
-
Arkadaşlar çalışabiliyor musunuz ya.
-
Arkadaşlar merhaba ben ilk defa bir yazılı sınavına gircem insallah. Hukukta kısaca genel esaslar demişler, bundan ne anlamak gerekiyor. Yani şimdi atıyorum idare hukukta mahalli idarelerde genel esaslar icinde mi ? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
-
@murky normalde çalışmayı seven biriyim ama sabrım şu ara beni zorluyor.Olduğu kadar artık düşüncesiyle ilerlemeye çalışıyorum. Sabır dilerim size de hocam. Az kaldı dayanmak gerek. Kolaylıklar dilerim.
-
@lamarjinal içinde bence hocam. mesela medenide iyi niyet, işte emredici hukuk kuralları, hakimin hukuk yaratması gibi konular yani başlangıç hükümleri kısmı bunlar da dahil diye düşünüyorum.
-
@murky 10 dakikadan fazla çalışamıyorum 5 gündür idare hukukunu bitiremedim kaymakamlık sınavından sonra birşeyler oldu
-
Valla alın benden de o kadar. 1 haftadır sözde çalışıyorum iki kelime okuyorum başka şeylerle ilgilenmeye başlıyorum. Her şeyden evvel disiplin tamamen iptal. Böyle giderse sıkıntı var.
-
arkadaslar bence biraz daha sabredin az kaldı.
iyi bir yaşam için çalışkan olmak zorundayız.
ne güzel kaç kişiyi geride birakmissiniz.
bence klasik sınav daha kolay gelir bana.
oh mis hakim statüsünde meslek.
öğlen yemekleri falan da mis.ankara nin merkezinde mis gibi ortam.
kariyer para statü seneye ne olacağının garantisi de yok.
zaten ankaradaysaniz yapacağınız bişey de yok.yaz da bitti:))
sadece KONSANTRASYON -
@merasim34 ben de sanırım klasik sınav rehavetindeyim oldum olası testleri hiç sevmem.
-
@murky birebir aynı durumdayım hocam 2 haftadır.Patlamayız inşallah
-
Arkadaşlar klasik sinavda ber bir dersten ayrı ayrı belli bir paunı geçme şartı varmı acaba. Klavuzda bu yönde bir husustan bahsetmemiş sadece tüm derslerin aritmetik ortalamasının 70i geçmesi gerektiği yazıyor ama. Bilgisi olan varmı konu hakkında
-
Klasik sinavdan bir haber onlarca adam sayistay klasik sinava girmeye hak kazanmis ! Ilk sinavi olacaklari mi ararsin , belli bir puan alma sarti var mi diyenleri mi .... peh ! Test sinavinin kalitesi bu kadar iste. Zaten rezil bir süreçten ne beklersin.
-
bazı sorular ilginç gerçekten lakin bu durum arkadaşların başarısını gölgelemiyor.tebrikler. kaç yıldır bu lanet sürecin içindeyim lakin 2-3 soruyla geçemedim testi :)...pes etmeyin arkadaşlar.çok zor değildir klasik sınav..ben de dguy'un mülakatına çalışıyorum başarılar arkadaşlar...
-
@richie-rich yani şu yazdıklarınızı ne niyetle yazdığınız ortada da. Benim de ilk yazılı sınavım olacak bunda bir sakınca mı var sayıştayı kazanmak için öncesinde 100 tane yazılı sınava girmiş ve kazanamamış mı olmak lazım. Bu daha tuhaf olurdu bence bunu da bir düşünün derim. Sıkıntılı bir süreçti onu hepimiz kabul ediyoruz ama yazılıya kalanlara hakaret ederek siz ne yapıyorsunuz içiniz böyle rahatlıyor mu?
-
@otuzyılsavaşı tebrikler hocam size de başarılar dilerim umarım gönlünüzce olur.
-
@yağmur1223
teşekkürler hocam.amin.hepimizin inşallah -
@richie-rich kardeşim hadi boş yapma git çok tecrübeli olduğun sayıştay sınavına hazırlan haydiii senimi çekecez burda
-
@yağmur1223, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@richie-rich yani şu yazdıklarınızı ne niyetle yazdığınız ortada da. Benim de ilk yazılı sınavım olacak bunda bir sakınca mı var sayıştayı kazanmak için öncesinde 100 tane yazılı sınava girmiş ve kazanamamış mı olmak lazım. Bu daha tuhaf olurdu bence bunu da bir düşünün derim. Sıkıntılı bir süreçti onu hepimiz kabul ediyoruz ama yazılıya kalanlara hakaret ederek siz ne yapıyorsunuz içiniz böyle rahatlıyor mu?
Ilk sınavınız olabilir ama cok daha tecrübeliler var bu surecte. Bunlar cokca klasik tecrübesi ve basarisi olan adamlar. Yani 100 tane sinava girmis kazanamamis olmak gerekmiyor oyle bi sey de demedim zaten. Hakaret etmiyorum elestiri yapiyorum. Yaziliya kalanlarin hepsi icin konusmuyorum zaten bazilari icin konuşuyorum. Yoksa cok kaliteli adaylar oldugunu biliyorum geri kalanlarin.
-
@abd94, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@richie-rich kardeşim hadi boş yapma git çok tecrübeli olduğun sayıştay sınavına hazırlan haydiii senimi çekecez burda
Siz daha çok, "yazili sinavda her bir alandan belli bir puan almis olmak gerekiyor mu ? " Şeklinde sorular gormek istiyosunuz sanirim burada. Hm anladim.