2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Ankara sinav masrafi adami oldurur.Her gidise 500 tl birakiyorum temizinden.
-
Içimden bir ses muhasebede çok kötü patlayacaksın diyor, hayırlısı bakalım.
-
Hiçbirşey bilmediğini düşünen arkadaşlar her dersin kitaplarının içindekiler kısmını okusun bence hatırlamak adına faydalı olur. Şahsen öyle yapmayı planlıyorum bir iki saat çünkü bende de herşey havadaymış gibi şuan
-
Ne diye muhasebe seçersin arkadaş ya seç ticaret hukukunu yaz geçsin. Nedir yani anonim şirket, poliçe, çek. Şimdi yine başlayacaklar vergi mevzuatına göre kayıtları sormaya, yok kkeg yok vergiden muaf gelir.
-
@murky geçen yıl ki yorumları okudum tek dersten patlayanlar 80 civarı 2 dersten patlayanlar 70 civarı almış.
-
@rassal hocam diğer derslerin ortalaması nasıldı acaba fikriniz nedir? kompozisyon da hariç diğer üç ders 60 ya da daha az olabilir mi 75-80 puanı bulan arkadaşların?
-
@mulkiyelikeynes okuduğum kadarıyla bu 3 ders herkesin iyi geçmiş.buradan gelen fazlalikla diğerlerini desteklemisler.
-
@rassal, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@mulkiyelikeynes okuduğum kadarıyla bu 3 ders herkesin iyi geçmiş.buradan gelen fazlalikla diğerlerini desteklemisler.
O yüzden yarınki oturumlar çok önemli. Muhasebe ve kompozisyon tamamen Allah'a emanet.
-
@mulkiyelikeynes Benim konuştuğum iki arkadaştan birisi 65 beklediğini 78 aldığını diğer arkadaş ise 70 küsur beklediğini ve 82 alarak 26. olduğunu söyledi. Rahat 10 puanlık bir sapma oluyor sanırım. Muhasebe seçtiğim için ben de bir pişman olmuyor değilim ama hayırlısı bakalım artık son pişmanlık fayda etmiyor ️
Bol şanslı bit sınav olur inşallah -
@kombassankoma Sınav giriş belgesini hallettik de 2 aydır kitap yüzü görmedim o nolacak
-
@alexdesouza Ben ara vermeden calistim da noldu hicbirsey ucup gidiyor akildan.Yazili sinav cok farkli ️
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@alexdesouza Ben ara vermeden calistim da noldu hicbirsey ucup gidiyor akildan.Yazili sinav cok farkli ️
Ne olacak hocam hayırlısıyla 135'te yer alacaksın uçtu gibi geliyor sana sadece haftasonu takır takır merak etme.
-
@enki sınav günü: “hocam ek kağıt alabilir miyim.”:)
-
Valla insallah oyle olur arkadaslar.Benim yinede umudum yok.Tek guzel sey barajin olmamasi ( ya da yokmus gibi olmasi)
-
Sanırım tarihin en zorlu ve hiç unutulmayacak bir Sayıştay sınavı sürecinin sonuna geldik. Bu saatten sonra yapılacak pek bir şey yok artık, Allah hepimizin yardımcısı olsun. En çok hak eden 135 kişi kazansın.
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben ankarayla gideceğim herhalde beşevler durağında inip bir 25 dk yürürüm sanırım, bundan daha iyi bir güzergah var mı ? Güzergah başlangıcı kızılay.
-
@lamarjinal, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben ankarayla gideceğim herhalde beşevler durağında inip bir 25 dk yürürüm sanırım, bundan daha iyi bir güzergah var mı ? Güzergah başlangıcı kızılay.
Otobüsle gidebilirsin hocam da gerek yok bence ya en temizi metro. Yıllardır Ankara'dayım gazi mezunuyum ana kampüse hiç otobüs ile gittiğimi hatırlamam
-
@murky teşekkür ederim hocam, bende o zaman metro ile giderim.
-
Yeni mahalle metro durağının oradan nasıl gidebilirim? Bilen arkadaşlar yardımcı olun lütfen
-
@south Yenimahalle'den Kızılay tarafına giden metroya bin hocam Kızılay durağında in (son istasyon) sonra Ankaray tabelalarını göreceksin Ankaraya nasıl giderim diye kime sorsan da gösterir zaten tekrar kart basmadan Ankarayda AŞTİ yönüne giden metroya binip Beşevlerde ineceksin. Sonra metrodan Gazi Üniversitesi çıkışından çıkacaksın orada da Gazi ana kampüse nasıl giderim desen herkes anlatır. Ana kampüse gelince de güvenliklere sordun mu bu iş tamamdır. Toplamda 50 dakikanı alabilir bu süreç.