2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@onuktekin bende cevap gelmeyince kitapçıya gittim, üzerinde sayıştay yazıyordu onu aldım en toplu şekilde burada görebiliyorum en azından ne sorulmuş, cevapları neler. şimdi tozlu raflarımda ve baza altlarında bulduğum notları tamamlayıp o kitabı çalışacağım kısmetse
-
@kombassankoma olur olur güzel olur hocam
-
hocam muhasebeye hangi kaynaklardan çalışacaksınız muhasebede nasıl sorular çıkıyor
-
@kombassankoma Hocam benim yazılı kaynakları konusunda hala tereddütüm var o yüzden yazmadım. Bakınıyorum ben de.
-
Ben iktisat Erdal Ünsal mikro makro
Maliye için en baştan internetten video dinlemeyi düşünüyorum not olarak ekstra classic maliye kitabını söyledim
Muhasebe İlhan kılıç muhasebe söyledim
Bı tane de maliye politikası kitabı söyledim yazarı unuttum şimdi arkadaşlar vmy hazırlık kaynaklarında görmüştüm
Onun dışında ben kaynaktan çok çıkmış soruları tek tek yazmayı sonra da tüm gün bunlara cevap aramayı düşünüyorum kaynaklardan veya internet üzerinden bu şekilde gidicem , kompozisyon için Mahfi hocanın sitesinde takılırım diyorum
Herkese başarılar -
Bursada hazırlanacak varsa iletişime geçelim kütüphanede yer tutulur
-
@emoward hocam ben yazacaktım bunu ya:) iş çıkışı kütüphaneye giderim diyordum üniversiteye ama yalnız olunca kim gitcek yea kafasında oluyordum. uludağ üni kütüphanesine +1 yazıyorum kendimi:)
-
@kombassankoma hocam orası bana uzak kalıyor merkezdeyim ben setbaşı il halk kütüphanesinde online olucam
-
@emoward o kütüphane açık mıydı hocam ya:) ben de merkezdeyim, üniversite bana da uzak, setbaşı 10 dk fakat kaçta kapanıyor ki.
-
@kombassankoma hocam bu hür yayınlarında muhasebe soruları da var mı ?
-
@okanugur Alican Dovletov yaziyor.Cok ayip var mi diye sormak
-
@kombassankoma 8.30-22.00 arası açık. Köprünün yanındaki şehir kütüphanesi hala tadilatta ama ipekçilik bayırındaki il halk kütüphanesi benim dediğim
-
@okanugur var hocam ama çok az ya. bi kaç vdk ve muy klasik soru çözümü var, ilhan kılıç ve abaküs ile çalışıyorum muhasebeye o yüzden o alana pek bakmadım da kitapta.
-
@avexer kitabın kapağına bile bakmadan burda sordum hocam görmedim o yüzden ama azmis bakın
-
@kombassankoma tamamdır hocam sağolun
-
Bı de son sorum Sayıştay vmy gibi monografi sormuyor değil mi soruyor mu yoksa
-
@emoward erken kapanıyormuş. 5 buçuk gibi orada olabileceğimi düşünürsem yine vakit kalıyor hocam. pazartesi bir hal çare bakacam artık hocam.
-
@kombassankoma ben de bursadayım ama kütüphane konusunda sıkıntım var. İşten çıkınca eskiden kızılaya giderdim, setbaşına giderdim şimdi ikisi de kapalı. Üniversite bana da uzak ama 5ten sonra gelecek olan varsa araç var bende. Basar gideriz otobandan
-
@okanugur hocam bu hür yayınları dediğiniz kitabın linkini yazabilir misiniz?
-
https:// www. kitapbudur. com/2017-sayistay-denetci-yardimciligi-tamami-cozumlu-soru-bankasi-hur-yayinlari?gclid=EAIaIQobChMI2qPB4-SU3QIVmPhRCh3qHQX9EAQYASABEgKjOvD_BwE sanırım bu hocam ben almadım kitabı zaten arkadaştan duydum az önce