2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@marjinalist hocam bazı başlıklar altında aslan reyiz paylaşmıştı onun paylaşımlarından bulabilirsiniz belki. Bende yok malesef. İyuk okunabilir belki.
Bir de herkes edebiyat fakültesinde mi giriyo sınava -
@marjinalist, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Arkadaşlar evden uzaktayım notlarım yanımda değil. Bu yüzden idare, idari yargı ve para bankadan hatırlatıcı notları olan varsa link paylaşabilirmi acaba. Hiç değilse üç dört gün bakayım
Başın sağolsun kardeşim şunları değişikliklere çalışırsan faydalı olur idare iyuk adına kolay gelsin
-
@aslan-reyiz @tululusoy teşekkür ederim çok saolun.
-
Arkadaşlar benim sınav yeri gazi edebiyat fakültesinde buraya trenle gidilebiliyor mu?
-
@osman-paşa Gidilir dostum ama biraz yürürsün inince.
-
@paretowilfredo sağ olasın hocam.
-
Arkadaşlar biliyorum katılım tam veya tama yakın olacaktır. Ancak herkes bulunduğu sınıfta girmeyen olursa bunu paylaşsın. Amacımız 135 kişi arasına girmek sonuçta.
-
Sınav yaklaştıkça sanki hiç birşey bilmiyor gibiyim
-
@köykorucusu nicki görünce aklıma geldi, kolluğa bi göz gezdireyim:)
-
@köykorucusu siz mi ben mi sınav psikolojisi heralde. Yani inşallah öyledir
-
Arkadaşlar emanet olur mu acaba sınav yerind e
-
@muzgor Girişteki büfe emanet alıyor
-
Kalacak yer ayarlamadım umarım bulurum.Temiz, fiyatı orta şekerli bir yer var mı arkaşlar bildiğiniz.
-
Sanki kafaya reset attım zıfır zıfır zıfır hissediyorum
-
Bari boşluk doldurma olsaydı ya
-
Akşam saatlerinde öylesine foruma gireyim dedim, 2 gün sonra sınavın olduğunu öğreniyorum. 1 haftadır nasıl duymadım aklım almıyor. Umarım benim gibi sınavdan habersiz başka birileri de yoktur
-
@hickskaldor he ya. seçmeli falan... tam rekabette tarhiyat öncesi uzlaşmaya gidilebilecek taşınmaz yükleri nelerdir diye geziyorum, her şey çorba.
-
@alexdesouza sınava giriş belgenizi unutmayın efenim
-
Basarilar dostlar. Allah yardimciniz olsun...
-
Kazanmam diyorsaniz sinava girmeyin dostlar. 135 kisi kafa rahat girelim