2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
İptal davasında subjektif ehliyet meselesine ne yazdınız arkadaşlar?
-
Bence bugun oturumlar zordu,yarın için tedirginim.
Bizim sınıfta 4 kişi sınava girmedi.
-
Arkadaşlar bu 5018 li soruya neler yazdınız
-
Bizim sınıfta 3 kişi yoktu.(Z-03).Sınıf 24 kişilikti.
-
Keske maliyeyi de 8 soru yapsalardi.Hic olcucu degildi.
-
@mülkiyeli-1 Z-02 2 kişi yoktu.
-
Ust yonetıcı,muhasebe yetkılısı,gerceklestırme görevlisi,harcama yetkılısı dedım.dogru mu bılmıyorum
-
Kanunda bakanlar ve üst yönetici olarak geçmiyor mu
-
Serbest meslek kazancının tarifi:
Madde 65 – (Değişik: 19/2/1963-202/31 md.)
Her türlü serbest meslek faaliyetinden doğan kazançlar serbest meslek kazancıdır.Serbest meslek faaliyeti; sermayeden ziyade şahsi mesaiye ilmi veya mesleki bilgiye veya ihtısasa dayanan ve ticari mahiyette olmıyan işlerin iş verene tabi olmaksızın şahsi sorumluluk altında kendi nam ve hesabına yapılmasıdır.
Serbest meslek erbabı:
Madde 66 – Serbest meslek faaliyetini mütat meslek halinde ifa edenler, serbest meslek erbabıdır. Serbest meslek faaliyetinin yanında meslekten başka bir iş veya görev ile devamlı olarak uğraşılması bu vasfı değiştirmez. -
@köykorucusu ben başka türlü yazdım bir sıkıntı olur mu
-
@muzgor bende sallamasyon bişey yazdım:))
-
@kombassankoma Z-04, 1 kişi yoktu
-
gençler ileti silemiyor muyuz
-
Arkadaşlar hukukta sanki doğru kodladım kutusunu işaretlemedim gibi tam emin değilim kitapçık biraz farklı olduğu için gözüme yabancı geldi. Görevli aynı olduğu için sordum biz baktık hepsi tamdı dedi ama yinede emin olamadım öyle de dwmiş olabilir işaretlenmese sorun olur mu?
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Arkadaşlar hukukta sanki doğru kodladım kutusunu işaretlemedim gibi tam emin değilim kitapçık biraz farklı olduğu için gözüme yabancı geldi. Görevli aynı olduğu için sordum biz baktık hepsi tamdı dedi ama yinede emin olamadım öyle de dwmiş olabilir işaretlenmese sorun olur mu?
İçini ferah tut hocam bir şey olmaz inşallah. Test sınavı olsa neyse de bir kutucuk işaretlenmedi diye sanmıyorum bir sorun çıkacağını. Ki gözetmenler hiç uyarmadı alta küçücük koymuşlar ben bile çok geç gördüm eminim daha da işaretlemeyen çıkmıştır.
-
201 No'lu sınıfta 1 kişi yoktu
-
Bugün gözetmen "sizi niye kpss ile atmıyorlar ne gerek var bu kadar meşakkate" deyip sayıştay denetçiliği ile öğretmenliği kıyasladı. Sonrasında da bak bak Denetçi olunca denetleyeceksiniz bunları falan diye çocuğa telkin verir gibi ifadelerde bulundu cidden çok güldüm iyi niyetli biriydi şüphem yok da sayıştay denetçisinin ne olduğunu da bilin ya.
-
@murky inşallah hocam bişey olmaz duydum hocam başka işaretlemeyende var bende tam emin değilim
-
Arkadaşlar serbest meslek sorusunda ben başka türlü tanım yazdım bir sıkıntı olur mu
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
İçini ferah tut hocam bir şey olmaz inşallah. Test sınavı olsa neyse de bir kutucuk işaretlenmedi diye sanmıyorum bir sorun çıkacağını. Ki gözetmenler hiç uyarmadı alta küçücük koymuşlar ben bile çok geç gördüm eminim daha da işaretlemeyen çıkmıştır.
Hocam bir türlü içim rahat etmedi. Daha önce böyle birşey yaşayan veya duyan oldu mu?