18 Eki 2018 08:54

En iyisi herkes bir sınava dava açsın, tüm sınavlar iptal olsun; hep yerimizde sayalım. Rekabet 90,53 ile kapattı benim puanım 90,55... Hadi diyelim ki rekabet iptal oldu. sınav tekrar açıldı ve siz de başvurdunuz. Ben sınava giremeyeceğim. Peki soruyorum size benim kazanılmış hakkım ne olacak. Kazanılmış haktan bahsedip dava yoluyla da olsa mağduriyetlere neden olacaksınız. Hem de rekabet sınavının işleyişinde hiç bir sıkıntı yokken. Peki sayıştay sınavında böyle miydi? kesinlikle hayır. Sayıştaya girmedim. Hangi sorular zordu ya da kolaydı bakmadım. Hiç bir fikrim yok. Ama dışarıdan bakıldığında bu sınav hangi taraf lehine ya da aleyhine bakılmaksızın yüzde yüz adaletsiz bir sınavdı. En baştan iptal olması gerekirdi. Ancak sanırım mahkeme en erken bu zamanda karar verebildi. Şunu da belirtmekte fayda var arkadaşlar. 225 kişi kesinlikle mağdur oldu. Hele ki yazılı sınav bile yapılmışken böyle bir şeyin olması kabul edilemez. Fakat hakkınızı rekabete girenlerden çıkarmak yerine; bu sınavın işleyişinden baştan beri sorumlu olan ösym'den çıkarmalısınız. bu işe de tazminat davasıyla başlayabilirsiniz. Nacizane fikirlerimi belirttim ben de. dilerim en kısa zamanda mağduriyetler son bulur. Kalın sağlıcakla.