Aktüel ürünler
-
@kilici hemen duyar kasayım. İyi ki varlar.
-
@buseneatanıyorum söz seni 49 kilo yapacam ama 35 dilim pastayı bırakman lazım
-
@agor Bu başlıkta bu cevaptan aşağısı kurtarmazdı zaten hocam
-
@agor ben sözümde bakiyim kilo vermek isteyenlere yardımcı olacağım eğer hepiniz uslu olursanız ben gibi zayıflar ve istediğiniz her şeyi yiyebilirsiniz
-
Arkadaşlar hepinizi okurken kahkahalar attım.
Güzel sohbetiniz için teşekkürler.:))) -
@secret
Hocam hadi itiraf et de rahat uyuyayım
Şimdi yatmadan Nutella kaşıklamadın mı yani -
@çinkoçaydanlık
Ne demek hep beraber güldük
Bir gıybet başlığı açarız artık oralarda görüşürüz. Kendinize iyi bakın.
Yaşasın dedikodu ve nutellalar ve biz -
@çinkoçaydanlık dürüst olacağım şekersiz neskafe içtim en son bayramda yediğim çikolata dışında yemedim daha nutella Ama sen rahat uyu diye yerim
-
@buseneatanıyorum ya nereye gidiyorsun gıybet değil artık zayıflama başlığı altında buluşacağız ️ Orda da dedikodu yaparız ve sağlıklı şeyler yeriz hem düşünsene memur olunca en fit sensin çünkü dairede ki memur ablalar biraz balık etli ben gördüm havan olur
-
@secret
Sizin yanınızda kendimi davul gibi hissetmeye başladım -
@çinkoçaydanlık vücuduna sekeri unutturana agir gelir yaa:) ben bi sure baya bi yememistim seker. Ilk yedigimde basim dondu bayilacaktim ama mesela tatilde waffle yapiliyor diye yedim hep, sanki yemezsem paramiz bosa gidicekti die:(
Suan canim surekli canim seker istiyor. Ne diyor canan karatay reis, “seker en ucuz uyusturucu” Allah bizi kurtarsin bu illetten:((( -
@çinkoçaydanlık böyle demesene kendimi uzaylı gibi hissediyorum ️ Bence sen bende daha zayıf daha fit olursun öyle nutella kaşıklamak yok artık yulaf kaşıklayacaksın birde işte zıp zıp koşacaksın hop bitmiş bile ️️️ Başta kendini motive edeceksin. Ayna ya bak de ben güzelim herksten zayıf olacam . Sonra başlıyor ️ Bir dahada böyle cümleler kurmuyoruz ️ Vücudumuzu seviyoruz bende 46 bedenden düştüm söylemesi ayıp olmasın
-
Sevgili adminimiz @Agor bize bi zayiflik basligi acabilirmisiniz? Bu basligi daha fazla doldurmayalim
-
Başlık kitleme is coming
@Agor -
@buseneatanıyorum
O başlık bizi bozar :))) -
@1umut
Yapma etme 1umutcum:)Ne güzel iştahlı iştahlı sohbetler ediyorduk
Kereviz sapı ,maydanoz suyu, lahana diyeti ,
Salatalık kürü vs.vs Etme eyleme :)) -
@çinkoçaydanlık bunca şeyi biliyosun kız 45 kilo çıkma sen yok benim tariflerim lezzetli yazdıklarından sonra hiç birini yapmadığımj farkettim
-
@çinkoçaydanlık yaaa kereviz sapi filan olsa ben asla o diyeti yapamam ki. Onurumla ve gururumla hic brokoli yememis kizim Bugun babam “kizim baklava yiyecegine su karpuzdan ye bari, dogal seker” dedi, “sagliksizi varken saglikli yedigimi ne zaman gordun” dedim
Ama gercekten cok mukemmel tarifler var. Kendimizi kapatmayalim -
Yaa kızlar öldüm artık gülmekten
Yediklerimde ağır geldi gece gece .Ilık suya limon sıkıp içiyorum şimdi.Bir nevi vicdan rahatlatma:) -