2018 Kpss Sonuçları
-
@cherry sıkı bir çalışmayla sıfırdan başlayan biri bile 1 senede 90ı görür. Üniversite 4. sınıf 2. döneminde aldığım muhasebe dersinin finalinde 20 soruluk testte 0(sıfır) doğrum vardı bütle hoca geçirdi. 1 sene sıkı ders çalıştım muhasebe netim 30 puanım 89,98
-
Bu senede 2000 guy gelirse 15000 sıralamayı görür bazı şehirler.Buraya gelipte zor hocam yazmayınız bu iş tamamen kumar. 77 ile İzmir'den korkup İstanbul dan geri donenleri gördük İzmirin taban puanı ortada yanlış hatirlamiyorsam kontenjan bile dolmadı.
Üste bir arkadaş yazmış gecen sene barajı 20bin kişi bu sene 15bin kişi geçti diye seneye 10bin olur anladım kadar ile devlet artik barajı geçene hak tanıyor dolayı olarak
-
@miranda ben pek takip etmiyorum ama sanırım her sene açılıyor, şimdi yeni geldi. Sonra sınav tarihi ertelendi. Belki tekrar 2018 puanlarıyla başvuru alabilir. Gelirse yine de başvurun eğer istenen taban puan varsa. Buradan kategoriler kısmından kpssA yi seçerek gelen ilanları takip edebilirsiniz. İstenen puan türlerini de ilanı indirip okuyabilirsiniz http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/Ilan_Menu.aspx?ID=0&lb='Tüm İlanlar'
-
@cherry yeterince çalışırsanız şirinleri bile görebilirsiniz hocam bırakmayın şimdiden başlarsınız 85 de yaparsınız 90 da.
-
@cherry devam et
-
@falanfilan çok teşekkür ederim.
-
@idealistbiri bin kisilik guy alımi olursa 6190 a sıra gelir mi hocam tşkk
-
@cherry kpss 2012’de ben de 68 almıştım dersaneye gitmeme rağmen. Sonrasında evde çalışarak 2014’te p3’ten 88 2016’da p35’ten 80 2017’de p48’den 82 aldım. Önemli olan odaklanarak çalışmak. O yüzden 68 almak pes etme sebebi değil. Her sene üstüne koyarsın merak etme.
-
@orhungulsah hocam kumar bu seçeçeğiz şehir önemli gelebilir de gelmeyebilir de
-
@idealistbiri yani yüksek kapatan yerler olur bu sene
-
@orion siralamaniz kac sakincasi yoksa yazabilirmisiniz
-
P48 77.91 6779 sıra Guy gelir mi arkadaşlar Allah rızası için
-
arkadaşlar 2017 ve 2018 puanları ile sınava çağıran kurumlar nasıl alım yapıyorlar? neye göre sıralama yapıyolar? önemli olan puanlar galiba en yüksek puandan başlayıp sıralıyorlar mı?
-
@orhungulsah, içinde söyledi: 2018 Kpss Sonuçları
@haytav
O alan netine iyi bile puanlar düştüHocam ösym ye dilekçe yazacaksin islak imzali gondereceksin. Hazir dilekce var sanirim osym sitesinde. Iletisimden arayin detayli soylerler.
-
@buğracaan
1000 ve üstü alımlarda gelir inş.
Yalnız her il kendi içinde sıralamaya tabi tutulduğundan tamamen nasip meselesi ama kanaatimce %70 gibi açılan illerde sıralamaya girersin guyda.. -
@orhungulsah pardon yanlis olmus , @haytav a diycektim
-
@buğracaan gelir hocam çok dert etmeyin, ders çalışmaya devam.
-
@cnkn 6190 sıralama guy gelir mi hocam
-
@orhungulsah yav bunlar ne bilsin hocam, bilseler eskisehir gibi bir il 70'le kapatmaz. Sakon olun ders calismaya devam edin hayirlisiyla nasibinizde varsa ki puaninizda GUY icin yeterli. Cok risk almadan saglam bir il tercihiyle yerlesirsiniz ins. Destek aradiginizin bilincindeyim fakat bunlar da bilmezler ki...
-
@laibsonayipsin anladım doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim. 2017 guy puanları fln hepsi kafamı baya karıştırdı o yüzden bilgi arayışı içindeyim saolun tekrardan.