2018 Kpss Sonuçları
-
@cherry
2016 P35 71
2017 p48 76
2018 P48 88 (120 alan neti) pes etme düzenli çalışmayla Allah nasip ettikten sonra olmayacak hiçbir şey yok. Allah yardımcın olsun -
-Abi sonuçlar açıklandı 92 almışım.
-Geçen sene de 85 almıştın. Bu puanlar neye yarar ki ?...
-
Arkadaslar su ingilizceyi halletmek lazim ya 6 7 ayda 70 yapmak çok mu zor hep alan çalıştığımız icin bilgimiz de yok nasil halledilir ne önerirsiniz
-
@olursaolur bunu ben de merak ediyorum şöyle bir yol izleyebiliriz: internet ders anlatım videoları izleyip yds ile ilgili çalışma kitapları alalım. kurumlar ilanlarını vermeye başlayınca bir yandan onlara çalışırken günde en az 2 saatimizi ingilizceye ayıralım. eylülün başında başlasak belki aralık yds de 70 alamayız ama temeli sağlam attık mı 50 ile başlangıcı yaparız.
-
@rootofallevil Udemy akademide 25tlye kurslar oluyor video anlatımı beğenmezseniz 30 gün içinde iade edebilirsiniz. Sınavda yaklaşınca da akın dil hızlandırılmış kursa katılırsınız 70 hayal değil ben öyle yapıyorum şahsen
-
Arkadaşlar GK-GY hep önemliydi. Ancak bu sene alan netlerindeki sapmalardan dolayı daha da fark edildi. Ben bu sürece başladığımdan beri GK-GY kısmına hep önem verdim. Her girdiğim sınavda da GK-GY 85-89 civarı gelmiştir. GK-GY olayını çok abartmaya gerek yok. Aslında alancı birinin rahatlıkla 70 net civarı yaparak 80 alacağı bir alan. Bu sürece başladığımdan beri GK-GY'nin önemini gerek burada gerek arkadaş çevremde hep anlatmışımdır.
-
müfettiş yrd. için ingilizce gerekiyor mu ?
-
Netler yükselmiş puanlar düşmüş 89 nete p48 76 geldi bu puan ile guy a girebilir miyim inanın cok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım
-
@maliyeci45 şahsi fikrim talihsiz şehre denk gelmezseniz puanınız guy için yeterli olacaktır.
-
Gerçekten bu dil icin biseyler yapalim ziyan olmasin puanlar gelen ilanlara bakıp iç geçirmekten bi hal olduk
-
@hamidiye teşekkür ederim gercekten gördüğüm puanlar o kadar yüksekti ki olmayacağını düşündüm insanı ister istemez bir korku sarıyor hakkımızda hayırlısı olsun ins
-
@hamidiye sıralama kaç hocam
-
@maliyeci45 buradakiler çok iyi hocam. bu foruma takılanlar genel olarak. 85 puanlar felan begenilmiyor. dısarıda 85 puana 85 takla atacak 8.500 kişi bulurum.
-
Arkadaşlar su manipülasyoncuları dinlemeyince bu guy sans isi nasip tamamen tahminimce yine 15bini görecek rahat olun çalışın siz barajı gecen sayı belli arkadaşım 70 puanla 15binde
-
Branş bazında sıralamalar ne zaman belli olur
-
yazılı sınavlar için kpss gibi çalışmak yeterli mi arkadaşlar ? dershane dönemi çoğu şeyi bunlar detay yazılı sınavda çalışırsınız diyerek atlamıştık. Örneğin elimde erdal ünsal makro mikro var okulda da kendisinden ders aldığım için kitabına aşinayım. Soru çözmek yerine bu tarz kitaplara mı çalışılmalı ?
-
-
teşekkürler
-
benım merak ettıgım müfettiş yardımcılıgı sınavları genelde test olmuyor mu ? wmy hariç @paretowilfredo
-
@morand Bunda bi standart yok dostum. Değişme de olabiliyor lakin SGK'nın teste dönmesi dışında saygın teftiş kurulları klasik usûlde ısrarcılar.