2018 Kpss Sonuçları
-
@paretowilfredo hocalar dershanede wmy dışında müfettişlikler genelde test olur demişlerdi geçen yıl klasik çok ağır olur diye düşünüyorum o kadar hukuk vs. kabus gibi.
-
@morand Bu cümlenin bir hoca tarafından kurulması ya cehalettendir dostum ya da art niyettendir, umut satmak arzusundandır. İnşallah cehalettir sadece.
-
@morand biz göremedik daha test
-
buna yönelik. sadece kurum klasik sınavlarına yönelik özel programları olan dershane vs. var mı ? varsa öyle bir yer başlayalım hemen
-
@morand Dostum henüz KPSS programını doğru düzgün yetiştiren ya da adam akıllı gerçek bir eğitim veren dersane yok ki bu dediğin olsun?
Ha açarlar, VMY Hazırlık Kursu! Sayıştay Hazırlık Kursu! diye ama Klasik sınavlar için bir şey veremezler inan bana. Klasik sınava çalışmanın en temel noktası tekrar yapmak ve bilgileri özümsemektir. Bunu da en iyi kendin yaparsın. -
@morand ya arkadaş bırakın şu dershane işlerini. dershane sadece vakit kaybıdır, alın kaynaklarınızı çalışın evinizde. hayatımda hiç dershaneye gitmedim.
-
Gerçi valla arkadaşlar açık konuşacağım sizin yanlış strateji uygulamalarınız sayesinde bu kadar insan başarılı oluyor. 2 saatlik bir süre düşünelim, bu sürede dershanede sadece 3 sayfa ilerlersiniz. Hoca espri yapar, sizin kesin olarak anladığınız noktayı bir başkası anlamaz, çok saçma sorular gelir, sırf dikkat çekme adına hocayı onaylamak için fikirler gelir. Oysa siz evde kendiniz 20 sayfa ilerlersiniz o 2 saatte. Anlamazsanız gidin foruma sorun, internetten araştırın hatta şimdi video dersler bile var.
Stratejik olun biraz. Sınav kazanma strateji işidir, Karar sizin.
-
@köymen10 rakamları yuvarlayarak yazdım hocam sıralama 676 mış şimdi baktım siz yazınca. ama yinede 7 alan neti fark attığınız halde aramızda bu kadar az fark olmamalı. bilemedim şuan.
-
@murky o kadar haklısın ki dershaneler ticarethane olmuş resmen bu devirde dershaneye gitme mantığını da anlamam, ya kardeşim evinde internet yok mu senin eğer yoksa bağlat interneti ayda 50 TL öldürmez seni korkma! sonra gir youtube yaz işte kpss a grubu online dersler diye en çok izlenen yayınlar ve onların hocalarının dersleri var çevir çevir izle izlerken not al sonra forumda paylaşılan soru kitaplarından temin edip bol bol soru çöz... bu yazdıklarım şahsınıza değil acemilikten ve tecrübesizlikten dershane arayışında olanlara gerçekten hiç gerek yok yıllık 5000 TL mi işte artık ne kadarsa kurs ücreti ödemeye dediğim yöntemle yıllık max. 500 TL ile -o da kitap parası- p48 den en az 80 alacak seviyeye gelinir.
-
@paretowilfredo sgk teftiş test usulüne geçti mi gerçekten ne zaman oldu bu olay ya ?? şaşırdım valla
-
@RootofAllEvil Son sınavı test yaptı dostum Kompozisyon hariç. Beni de şaşırttı bu değişim ama oldu gerçekten.
-
@paretowilfredo bir dk ya hangi sınavdı üstad konu linki paylaşabilir misin? Allah Allah
-
-
@jackosman şahsen 15 gündür tek bir sayfa bakmadm önümde vmy sınavı var ama sıfır hazrlik çok yoruldum
-
@ltfye kardesim bu noktada birakilir mi? Sakın sakın o kadar emek vermissin son virajlarda birakmak olur mu? Tamgaz yola devam.
-
@paretowilfredo üstad sgk teftisin p42'den alma ihtimali var mıdır sence bir sonraki alimda yoksa mevcut düzen devam mı eder ne dersin?
-
@gresham-t SGK Teftiş için bu tepeden bakış açısı korunduğu sürece değişim öngörmüyorum dostum. Sırf Denetmenlerle aynı puan türü olmasın saikiyle dâhi puan türü değiştirilmeyebilir. Bu derece kafalar karışık.
-
@fg94 Eğer KPSSden belli puanları aldıysan ve temelinin sağlam olduğunu düşünüyorsan sadece konu çalışarak çok rahat şekilde geçersin kurum sınavlarını. Önemli olan unutmamak sürekli tekrar etmek.
-
@murky Ben o konuda pek katılmıyorum sana. Muhalefet şerhimi koyma sebebim de forumun ciddi derecede takip edilmesi ve kararlarında etkili olma oranının yüksek olmasıdır. Eğer bireysel çalışma sistemine ayak uyduramayacağını düşünen adaylar varsa kesinlikle dershaneye yazılsınlar. Dershane ister istemez bir tempo katıyor ve kollektif bir sistemin içinde sen de güdülenip belli bir tempoya istemesen de giriyorsun. O yüzden herkes için bu söylediğiniz geçerli değil.
-
@paretowilfredo yahu cidden anlamak zor hocam Cekolu puan türünün burada kullanılmaması abesle iştigal