2018 Kpss Sonuçları
-
@rootofallevil Dostum en merakla beklediklerimden biriydin Gayet güzel puan çalışmalara aynı hızla devam et İnşallah yakaladığın sınavlardan birinde de at şu golü.
-
@paretowilfredo
eyvallah hocam amin.lanet olsun o nasıl bir istikrardır.bilerek yapıyorsun.düzen bozulmasın diye ,di mi? ben de ise istikrar yok.85-81.5 -80 vs gidiyor..ama bu sene son artık dostum.lanet olsun dguy olsun bitiriyorum her şeyi -
@rintintin 103 alan netim var ama gk gy 41 olduğu için 81.8 geldi keşke az olsa baksaydım
-
@paretowilfredo çok teşekkürler hocam güzel haberleriniz bekliyoruz
-
@otuzyılsavaşı Dur hele daha seneye Yasama Uzmanı olacaz seninle Valla ben şunu anlıyorum o istikrardan, demek ki bilgi oranım %81 hiç değişmiyor sorular değişse bile
-
@paretowilfredo sağolasın üstad yine de şükür ama daha yüksek bir puana şartlandırmıştım kendimi anlık bir şok yaşadım da nasip diyelim, bu arada p22 86.5 zannediyorum bu puan bddk bankacılık uzmanlığı sınavına girmeme yeter, sen ne diyorsun ona göre tekrar İngilizce çalışmaya başlayacağım o. O
-
@paretowilfredo inşallah üstad bu arada kamulu puanlar 89 90 civarında düşer mi bişiler kdk merkez göç rekabet kurumu falan
-
@paretowilfredo
sen olasın hocam.sana çok yakışır ben ..... aynı yerde çalışmak istemiyorum yahu,orda da mı onunla uğraşacam :)))) o da çok güzel,sorular değişse bile,yıllar geçse bile,siz ayrılamıyorsunuz :)) -
@rootofallevil Olabilir dostum ilanları beklemek lazım bi. Maşallah 90'lar güzel olmuş eline sağlık
-
P48 74.5 sıralama 10248 guy ihtimali var mı
-
Herkese hayırlı olsun ancak benim anladığım şu ; 2017 puanına sahip kişiler 2018 yılında puanı olanlardan (özellikle dengeli) daha avantajlı duruma düşmüş gibi.
-
@otuzyılsavaşı hahah bende ki ..... ile ben de aynı yerde olmak istemezdim açıkçası dostum. Katılıyorum sana bu konuda. Ama bizler bi ortak meslek bulup oraya saldırabiliriz forumca Kurumun adını TY diye değiştiririz ya da TY Daire Başkanlığı kurarız
-
@sofuoglu hocam bende gkgy yuzunden ayni soku yasadim 86.9 da benimki hayirlisi olur insallah
-
@sofuoglu Valla dostum ben de yapabileceğimin epey altında kalmışım, o yönden beni de güldürmedi fazla ama yine de şükür altyapıdan yemişiz.
Bankacılık uzmanlığa eğer çok düşük kadro açılmaz normal bir alım olursa yeter dostum bence. İngilizcesi de BDDK'nın eskisi kadar kabus değil biraz belli seviyeye getir sorun olmaz inşallah.
-
@paretowilfredo
evet.inşallah dostum inşallah.çok yakışır sana.
eyvallah dostum.sağolasın.90'larda çocuk olmak :)) -
Geçen yıl puanı 89 olanın sıralaması kaçtı arkadaşlar.
-
@ademsmith 97.75
-
Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtyacım var. Hukuk mezunuyum. P4 91 geldi ,geçen sene de bu civarda bir puanım vardı ama referansım olmadığı için girdiğim mülakatlardan bir şey çıkmadı. Bu senede aynısı olacakmış gibi geliyor. O yüzden merkezi atamada şansımı denemek isytiyordum ama p3 84 geldi. Merkezi atamada avukatlık için şansım var mı bu puanla?
-
@cag317 hocam benimkisi şans oldu biraz 10 tane matı zor yapan ben 20 tane işaretledim. Şansım yaver gitti. Yani şöyle çalıştım böyle iyi gk gy var dersem yalan olur.
-
Geçen sene 77-78 alanın sıralaması nasıldı arkadaşlar ?